Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν σπούδασα τίποτα, μπήκα στο πανεπιστήμιο, αλλά…»

Αντώνης Καφετζόπουλος
«Στην Επίδαυρο ας παίξει και η Πάολα...»

Στην εκπομπή The 2night show απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος ο οποίος μίλησε για όλα, ανάμεσα σε αυτά  Τσίπρας, τα πάθη, η Φαίη Κοκκινοπούλου, οι σπουδές και η Επίδαυρος.

Ο Τσίπρας

Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο τη πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να φτάσει σε αυτό τον στόχο.
Πίστευα λοιπόν ότι θα εκμεταλλευτεί την θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό κάνει.

Τα πάθη

Το τσιγάρο έχω ακόμα. Τζόγος όχι. Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος. Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες, με ευχαριστεί πολύ το αλκοόλ και πίνω αρκετά.

Για την Φαίη Κοκκινοπούλου

Με την Φαίη είχαμε πει κάτι πολύ ρομαντικό πριν 20 χρόνια, όταν καταλάβαμε ότι θα είμαστε μαζί, ότι δεν θα παντρευτούμε για να μην λογοδοτεί ο έρωτας μας σε καμία τρίτη αρχή. Όταν βγήκε το θέμα του συμφώνου συμβίωσης, είπαμε να κάνουμε ένα και μετά καταλάβαμε ότι ήταν απάτη. Με την έννοια του ότι δεν ήταν ισοδύναμο με το γάμο και το καταγγείλαμε και φύγαμε.

Αντώνης Καφετζόπουλος – Φαίη Κοκκινοπούλου: Χώρισαν μετά από 25 χρόνια!

Σπουδές

Δεν σπούδασα τίποτα, τα παράτησα. Είχα περάσει οικονομικά. Ήμουν παιδί των λουλουδιών τότε, χίπις και ήταν πολύ της μόδας να παρατάμε το Πανεπιστήμιο. Δηλαδή …μπήκα, μπορώ, αλλά σε παρατάω ρε γιατί είσαι σύστημα.

Επίδαυρος

Στην Επίδαυρο ας παίξει και η Πάολα – και λέω την Πάολα, να με συγχωρέσει η κοπέλα, επειδή έγινε ένας ντόρος πριν από κανά μήνα επειδή τραγούδησε ένα τραγούδι, δικαιώμα της! Δεν είναι εκεί το θέμα μου, το θέμα μου είναι ότι ο χώρος είναι αρχαιολογικός και μεγάλης αξίας και καπνίζουν σβήνοντας τη γόπα τους στα μάρμαρα.