Αντίο με χαμόγελα στο «Όλα Παίζουν»!

«Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε πάρα πολύ δύσκολα και πολύ ανταγωνιστικά μεταξύ μας...» - Η αναφορά της Καινούργιου στο «Δέστε τους!»

Μπορεί η χρονιά για τους παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν» να ξεκίνησε με …παρατράγουδα και ανταγωνισμό ανάμεσα στις τρεις όμορφες γυναίκες του, ωστόσο ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη αγκαλιά και φωτεινά χαμόγελα παρόλο που όπως ανέφεραν αποχαιρετώντας τους συντελεστές και ευχαριστώντας το κανάλι, δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα κάνει ο καθένας την επόμενη σεζόν. 

Την αρχή των αποχαιρετισμών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου που έχει… προϋπηρεσία:
«Θέλετε να ξεκινήσω εγώ επειδή το έχω κάνει πολλές φορές…. Χάζευα στο youtube και είδα τα πλάνα του «Δέστε τους!» και λέω «Χριστέ μου πόσο άσχημα κλαίω στην τελευταία εκπομπή. Μην ξανακλάψω ποτέ τηλεοπτικά.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Alpha. Έχω ένα λόγο παραπάνω για τα τελευταία πέντε χρόνια που δουλεύω σε αυτό το κανάλι. Με έχουν στηρίξει πάρα πολύ κι αυτό το κανάλι είναι πρώτο και είναι αυτό που είναι επειδή έχει τόσο υπέροχους ανθρώπους. Τα κανάλια δεν είναι άψυχα, τα διοικούν άνθρωποι και στο συγκεκριμένο κανάλι πέρα του ότι είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι.

Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε πάρα πολύ δύσκολα και θα το πω, πολύ ανταγωνιστικά και μεταξύ μας -γιατί τρεις γυναίκες μαζί, που δεν γνωριζόμαστε – για κάποιο πολύ χαζό λόγο, αν ήξερα ότι θα καταλήγαμε τόσο όμορφα, ειλικρινά θεωρώ χαζομάρα που χάσαμε μήνες να ασχολούμαστε με βλακείες και να μην επικεντρωθούμε στον στόχο μας, γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Σας θαυμάζω έναν προς έναν προσωπικά, σας θεωρώ πολύ ξεχωριστά παιδιά και εύχομαι πραγματικά του χρόνου που δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς, εύχομαι ο καθένας να κάνει αυτό που αγαπάει, είτε αυτό είναι βραδινή εκπομπή, είτε είναι «Όλα Παίζουν» είτε είναι πρωινό. Σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, γιατί κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είναι πολύ δύσκολος στις συνεργασίες γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και καμιά φορά άμα αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις μπορείς να βγάλεις λίγο ανταγωνισμό και ζήλο παραπάνω και σας ευχαριστώ που με ανέχεστε.»

Αλέκα Καμηλά: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Alpha που με επέλεξε, πάρα πολύ όλους τους τεχνικούς, όπου πάντα με την καλή κουβέντα και την ωραία ματιά, μου λέγαν την καλημέρα κάθε μέρα που ήμουν εδώ με το πλατύ χαμόγελο, έχουμε πει πέντε πράγματα, έχουμε αγαπηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να αισθάνομαι τόσο άνετα, που είχα τόσο καιρό να εμφανιστώ στα τηλεοπτικά. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Γιώργο, έναν υπερταλαντούχο άνθρωπο που ακόμα δεν έχει δείξει αυτό που μπορεί να δείξει, χάρηκα πολύ που γνώρισα την Κατερίνα γιατί όλο αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχει μέσα της, είναι ένα υπέροχο και πάρα πολύ ζεστό κορίτσι. Μακάρι να είχατε την ευκαιρία να δείτε αυτό που είδαμε εμείς. Και θέλω να ευχαριστήσω πολύ την φίλη μου την Μπέττυ γιατί αν δεν ήταν αυτή εδώ, δεν θα ήμουν εγώ εδώ.»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που βοήθησαν και αυτή η εκπομπή αν και ξεκίνησε λίγο δύσκολα, τέλος καλό όλα καλά, είμαστε περήφανοι, περάσαμε υπέροχα, ελπίζουμε το ίδιο να περάσατε κι εσείς. Να ευχαριστήσουμε τους φανατικούς οπαδούς της εκπομπής που μας στέλνουν στο twitter καθημερινά μηνύματα.»

Γιώργος Λιανός: «Λοιπόν, να ευχαριστήσουμε το κανάλι που μας στήριξε παρά τις υστερίες μας, παρά το ό,τι κάναμε εμείς εδώ μέσα, ήταν καθαρά ανθρώπινο όλο αυτό που συνέβη και εν τέλει είχε μία πρόοδο κι ο τελικός κριτής είστε φυσικά εσείς. Να σας ευχαριστήσουμε που ήσασταν εδώ, που μας δώσατε αυτό που θέλαμε να μας δώσετε, την καλή σας ενέργεια, το χαμόγελο σας και τη στήριξη σας γιατί αυτή εκπομπή τελικά αγαπήθηκε κι εμείς την αγαπάμε.»