Άναυδοι Φώτης και Μαρία με τη δήλωση της καλεσμένης τους: «Έχω περίπου 4 λίτρα μητρικό γάλα στην κατάψυξη»

«Και παγωτά έκαναν στο Λονδίνο με μητρικό γάλα...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα. Η νέα μανούλα είναι ξετρελαμένη με τη μικρή της και δεν έχει σταματήσει να το δείχνει. Η ίδια έχει επιλέξει το θηλασμό και μάλιστα παροτρύνει με τη στάση της και τις νέες μανούλες να τον προτιμούν, η ίδια εξάλλου έχει δηλώσει πως μπορεί να είναι δύσκολο, ιδιαίτερα όταν δουλεύεις, αλλά είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μία γυναίκα.

Μιλώντας στο ΦΜ live η ηθοποιός αποκάλυψε πως τις αρέσει να διαβάζει πράγματα για το μητρικό θηλασμό για να μαθαίνει. Όταν η Μαρία Μπακοδήμου την ρώτησε αν κρατάει μητρικό γάλα στην κατάψυξη λόγω της δουλειάς, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε πως: «έχω μια καλή τράπεζα στην κατάψυξη και βγάζω καθημερινά για να της δίνω».

«Όταν λες καλή τράπεζα, πόσο έχεις; Πόσα ml;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Περίπου 4 λίτρα» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές που στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια όταν ο συνεργάτης τους ρώτησε αν το πουλάει.

«Μη το γελάς! Ξέρεις ότι υπάρχει αγορά για το μητρικό γάλα;» απάντησε η ηθοποιός δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες για το μύθο που κυκλοφορεί.

«Καταρχήν και παγωτά έκαναν στο Λονδίνο με μητρικό γάλα. Αν το πουλάνε ακριβά να το σκεφτείς» συνέχισε η Μαρία Μπακοδήμου.