Άναυδη η Καραβάτου! «Έχεις παιδί; Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου!»

Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε για τον καλεσμένο της στον αέρα της εκπομπής!

Ο Αντώνης Καρυστινός βρέθηκε «Στη φωλιά των Κου Κου» και η Κατερίνα Καραβάτου άδραξε την ευκαιρία να διηγηθεί την συνάντηση που είχαν πριν λίγο καιρό, η οποία μάλιστα την άφησε έκπληκτη, αφού δεν γνώριζε πως ο ηθοποιός είναι μπαμπάς.

«Θέλω να σας πω κάτι το οποίο έπαθα πριν από λίγο καιρό. Πάω με τα παιδιά μου σε μια παιδική χαρά στη Φιλοθέη. Κατεβαίνω, πάω στην κούνια. Βλέπω έναν κύριο ψηλό, μελαχρινό και ταΐζει ένα παιδάκι. Καταλαβαίνω ότι είναι ο Αντώνης και πριν του πω «γεια, τι κάνεις;», «πως είσαι;», «συγχαρητήρια για το σίριαλ», λέω «Συγγνώμη, είναι δικό σου το παιδί; Έχεις παιδί; Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου!» και μου λέει «έχω αλλά είμαι από αυτούς που δεν θέλουν να τα διαφημίζουν».

[dfp_ads id=236982]

«Παρ’ όλ’ αυτά έχω ακούσει κι εγώ ότι όλοι μας έχουμε ένα σωσία κάπου στον πλανήτη και ισχύει αυτό Κατερίνα. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί και να μην είναι. Μπορεί να έχω παιδί, μπορεί και να μην έχω ένα κοριτσάκι μελαχρινό υπέροχο. Ή εγώ, ή ο σωσίας μου», απάντησε με χιούμορ ο Αντώνης Καρυστινός ο οποίος δεν θέλει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας.

«Αν είναι ο σωσίας σου να ξέρεις ότι είναι ένας πάρα πολύ τρυφερός σωσίας μπαμπάς, ο οποίος μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση, γιατί κοιτούσες, ή κοιτούσε αυτό το παιδάκι με τέτοια αγάπη και το φρόντιζε τόσο πολύ που πραγματικά εμένα μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση και ήθελα να στο πω», επισήμανε η Κατερίνα Καραβάτου, και τότε ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γυναίκα του: «Έχω και μια υπέροχη γυναίκα επίσης, πολύ τρυφερή και πολύ κωμική. Είναι του Πολυτεχνείου, αλλά είναι πολύ κωμική, γι΄αυτό και ταιριάξαμε.»

Μαζί της είναι επτά χρόνια, παρόλο που μπορεί να μην έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες, κάτι για το οποίο ο ηθοποιός απαντά: «Κάνω ένα επάγγελμα το οποίο το αγαπώ. Κι επειδή οι άνθρωποι είναι μαζί και άλλες φορές δεν είναι κλπ. Ούτε ένα παιδί θέλω να το εκθέτω σε μια τέτοια κατάσταση, ούτε και τη γυναίκα μου».