Αναστασία Γιούσεφ: «Ένας μήνας στο Instagram μπορεί να μού αποφέρει 10.000 ευρώ»

Αναστασία Γιούσεφ

"Η οικονομική πρόταση για την Φάρμα ήταν καλή, αρκετά καλή" ομολόγησε η Αναστασία Γιούσεφ.

Η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης στον Alpha. Η εκρηκτική χορεύτρια μίλησε τόσο για την πρόταση που έχει δεχθεί για να βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο της Φάρμας στον ΑΝΤ1 καθώς και τις υψηλές αμοιβές στα social media της.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Γιούσεφ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αληθεύει ότι δέχθηκα πρόταση για την Φάρμα. Μίλησα για πολλά και τώρα αναμένουν την απάντηση μου. Μπορώ να πω πως ακόμα βρίσκομαι σε σκέψη. Βάζω τα αρνητικά, βάζω τα θετικά και θα αποφασίσω σύντομα».

«Επειδή είμαι χορεύτρια δεν νομίζω να είχα και τόσο πολύ αμηχανία να κάνω μπάνιο με το μαγιό στη Φάρμα».

«Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, αρκετά καλή. Βέβαια δεν υπερβαίνει πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από τη δουλειά μου. Ένας καλός μήνας με αρκετά give away και διαφημίσεις στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ» πρόσθεσε η εντυπωσιακή χορεύτρια στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Παράλληλα, η Αναστασία Γιούσεφ μίλησε αινιγματικά για την πρόταση γάμου που έχει δεχθεί! «Έχουμε συζητήσει με τον σύντροφο μου για την Φάρμα και δυστυχώς δεν είναι πολύ σύμφωνος με αυτό. Οπότε είναι και αυτός ένας από τους λόγους τους αρνητικούς».