Ανακοίνωσε on air την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ! Συγκινητικές στιγμές στο πλατό…

ΣΚΑΙ

«Σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό».

Μετά από αρκετά χρόνια, ο Άρης Τσιάρας αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ. Ο γνωστός αθλητικογράφος πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα”. Την ανακοίνωση για την αποχώρηση έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης, με το κλίμα στην εκπομπή να “βαραίνει”, όταν προβλήθηκε το βίντεο – αφιέρωμα που του ετοίμασαν οι συνάδελφοί του.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής. Κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος. Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνάς πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό. Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, αλλά από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε ο Μανώλης Σφακάκης.

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», είπε ο Άρης Τσιάρας.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο – αφιέρωμα που του ετοίμασαν οι συνάδελφοί του. Με “χαλί” το τραγούδι “See you again” και με το μήνυμα “εις το επανιδείν…” τον αποχαιρέτησαν, με τον ίδιο ωστόσο, να κάνει και το δικό του χιουμοριστικό σχόλιο. «Αφού μου κάνατε τέτοιο βίντεο όταν φεύγω από τον ΣΚΑΙ, φαντάζομαι τι θα κάνετε όταν πεθάνω», είπε γελώντας ο Άρης Τσιάρας.

Δείτε όλα όσα έγιναν στον αέρα της εκπομπής…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!