Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Όταν έγινε το ατύχημα στο Survivor κόντεψα να πεθάνω…»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ

«Όσο την έβλεπα να αδυνατίζει πάθαινα σοκ».

Σάρα Εσκενάζυ και Αλμπέρτο Εσκενάζυ βρέθηκαν Στη Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας. Κόρη και μπαμπάς εξομολογήθηκαν στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη για την περίοδο που η Σάρα διαγωνίστηκε στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

«Τώρα που βλέπω από απόσταση το Survivor μου φαίνεται δύσκολο. Πιστεύω ότι αν το είχα δει δεν θα πήγαινα. Είχαμε άγνοια κινδύνου. Έλεγα θα πάω και θα επιστρέψω σε μια εβδομάδα. Το ότι δεν έχεις επικοινωνία είναι πολύ σκληρό», ανέφερε η Σάρα Εσκενάζυ, ενώ η αγωνία του πατέρα της που παρακολουθούσε όλα τα γεγονότα από μακριά χωρίς να έχει επικοινωνία ήταν έκδηλη.

«Έτσι νομίζαμε κι εμείς. Έτσι ελπίζαμε. Μετά που περνούσε ο καιρός υπέφερα εγώ πολύ και η μαμά ακόμα περισσότερο. Κι εσύ θα υπέφερες αν έβλεπες το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση. Όχι μόνο που πεινούσε. Και με το ατύχημα που έγινε εκεί κόντεψα να πεθάνω. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Να μην μπορείς να μιλήσεις με το παιδί σου πέντε μήνες. Και να το βλέπεις, να βλέπεις να τραυματίζεται… Είναι αυτό που λέω ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Έχω πάθει ένα σοκ με αυτή την ιστορία. Θα σου πω κάτι που θα σου φανεί αστείο. Μετά την επιστροφή της Σάρας δεν ξαναείδα τηλεόραση. Πρώτη φορά την είδα τόσο αδύνατη. Όσο την έβλεπα να αδυνατίζει και να αδυνατίζει πάθαινα σοκ», εκμυστηρεύτηκε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!