Αλέξανδρος Ρήγας: «Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» διεκόπη βιαίως λόγω…»

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε για το άδοξο τέλος που είχε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Αλέξανδρος Ρήγας δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου πως η αγαπημένη του δουλειά ήταν «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», ενώ η σειρά που οι συγκυρίες δεν ήταν ευτυχείς, ήταν το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Μια σειρά που ο κόσμος αγάπησε πολύ στα λίγα επεισόδια που είχε την τύχη να δει, αλλά οι συντελεστές της ήρθαν σε σύγκρουση και διακόπηκε.

«Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» διεκόπη βιαίως λόγω προβλημάτων στις σχέσεις μεταξύ μας. Ας πούμε ότι κάποιοι άνθρωποι βγάλαμε – μέσα σε αυτούς κι εγώ – όχι τον καλό μας εαυτό» ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Όταν ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν έφταιξαν οι γυναίκες που τσακώνονται ευκολότερα και απάντησε:

[dfp_ads id=236982]

«Δεν έχει να κάνει με το φύλο. Έχει να κάνει με τις συνθήκες που γίνεται μια δουλειά, με την πίεση και με πολλά πράγματα. Και βεβαίως έχει να κάνει με το ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε αυτή την ιστορία κάποια στιγμή παίζεις με το νευρικό σου σύστημα είτε γράφεις, είτε σκηνοθετείς, είτε παίζεις. Δεν είναι καμιά δουλειά εύκολη. Μπορεί να φαίνεται λίγο «φωτισμένη» αλλά έχει πολλή αγωνία και άγχος, ειδικά σε ένα περιβάλλον τόσο ανταγωνιστικό όπως είναι η τηλεόραση που πρέπει στο κανάλι που σε εμπιστεύεται κάθε φορά εσύ να προσπαθείς να δίνεις το καλύτερο σου και πρέπει να τους φέρεις ένα καλό αποτέλεσμα. Όλο αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο άγχος, μια τεράστια πίεση. Εκεί πάνω στην πίεση γίνονται και λάθος συμπεριφορές και συγκρούσεις.»

Παύλος Χαΐκάλης: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»!