Αλεξάνδρα Τσόλκα: Το «καρφί» στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα ραδιοφωνικά του σχόλια

Αλεξάνδρα Τσόλκα

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους;

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή την περασμένη εβδομάδα για τη συνέντευξη που έδωσε στο DownTown αναφέρθηκε στην προσέγγιση που έγινε από το περιοδικό και πως άφησαν πίσω την παλιά τους κόντρα. Ενώ στάθηκε με παράπονο και έντονο ύφος στο σχόλιο που έκανε η Αλεξάνδρα Τσόλκα στην στήλη της «Ατάκες» στο περιοδικό.

Το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπως προβλήθηκε την περασμενη εβδομάδα από την εκπομπή: «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«[…]Οι άνθρωποι μου κάνουν τη συνέντευξη, το λέω πως ο Αναγνωστόπουλος και ο Ζόγκας πολύ κύριοι, ό,τι τους είπα έγραψαν και ό,τι τους ζήτησα να διορθώσουν το διόρθωσαν για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση. Και παίρνω το περιοδικό και βλέπω στη στήλη μιας κυρίας, εγώ τη λέω κυρία, εκτός συνέντευξης που λέει ότι «Γιώργο συνέχισε να εκλιπαρείς για τα 5άρια του Αρναούτογλου…», που έκανα πλάκα εγώ, «μπας και φτάσεις το 20%». Που σημαίνει ότι η εκπομπή κάτι πολύ κάτω από το 20% για να λέει «μπας και φτάσεις το 20%». Θέλω να πω το εξής: «Χέστ… πραγματικά για τα νούμερα τηλεθέασης και να σας πω γιατί. Γιατί είμαι από τους τυχερούς που το όνομα μου φιγουράρει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης κι όχι σε trash. Δηλαδή, τα πρώτα Voice έκαναν 60% – 67% που τα έκανα εγώ. Τώρα δεν υπάρχουν τα νούμερα αυτά. Όχι επειδή δεν το κάνω εγώ, επειδή ήταν το πρώτο, όπως και το πρώτο Survivor δεν θα κάνει τα ίδια νούμερα με το δεύτερο. Έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες, στα πρωινά όταν κάναμε με τη Φαίη φτάναμε 40 – 45%. Έχω βιώσει τεράστιες επιτυχίες τηλεοπτικές, δεν έχω ανάγκη τα νούμερα και ξέρω πως τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας. Ξέρω πολύ εύκολα να μανιπουλάρω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι για μένα μαθηματικά και ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Όμως πρέπει να καταλάβουν αυτοί πως ένας άνθρωπος που δουλεύει 30 χρόνια στην τηλεόραση, που τον πληρώνουν κάποια αφεντικά για να δουλεύει, που πρφανώς δεν είναι μαλ.. και με πληρώνουν και καλύτερα από το μέσο εργαζόμενο, υπάρχουν και κάποιοι συνεργάτες και κάποιες οικογένειες που με αγαπάνε […]»

Στην στήλη της η Αλεξάνδρα Τσόλκα ανέφερε χαρακτηριστικά:

Γιώργος Λιάγκας

χιουμορίστας superstar

«Όποτε λέω «Αρναούτογλου» ανεβαίνει 5% η εκπομπή μου. «Αρναούτογλου…«Αρναούτογλου». Με την δημοσιογράφο να γράφει το εξής σχόλιο: «Συνεχίστε, Γιώργο, λίγο ακόμα τουλάχιστον, μπας και φτάσετε στο 20%».

Μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά, η Αλέξάνδρα Τσόλκα πέταξε το «καρφί» της για τον δημοσιογράφο λέγοντας: «Δεν ήταν τίποτα αλλά νομίζω θα ξανασχοληθούμε, να ενημερωθώ και καλά γιατί θα απαντήσω. Επειδή το χιούμορ δεν είναι το δυνατό σημείο του Γιώργου Λιάγκα, να του πω ότι αυτή είναι μια στήλη εντελώς χιουμοριστική.»