Άκου τι είπαν βραδιάτικα: Γυναίκες Ολυμπιονίκες – πρωταθλήτριες εναντίον δημοσιογράφων – ραδιοφωνικών παραγωγών

«Οι πέντε συμφωνίες» vs «Του σαλονιού και του λιμανιού»

Απόψε, στις 21:45, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» επιστρέφει δυνατά για να αναστατώσει τις Παρασκευές μας.

Γυναίκες Ολυμπιονίκες/πρωταθλήτριες εναντίον δημοσιογράφων/ραδιοφωνικών παραγωγών. Ποιος θα αναδειχθεί νικητής σε αυτή τη μάχη; Τα προγνωστικά έχουν πάρει φωτιά! Οι αθλήτριες θα κόψουν πρώτες το «νήμα» ή οι δημοσιογράφοι θα προβλέψουν τον παλμό της κοινής γνώμης; Τίποτα δεν είναι δεδομένο καθώς σε αυτό το παιχνίδι η ανατροπή πρωταγωνιστεί!

Από τη μία, η ομάδα «Οι πέντε συμφωνίες», με αρχηγό την Πηγή Δεβετζή, και μαζί της οι Νίκη Μπακογιάννη, Άννα Βερούλη, Ειρήνη Αϊνδιλή και Πόπη Ουζούνη, και απέναντι η ομάδα «Του Σαλονιού και του Λιμανιού » με αρχηγό την Ευγενία Μανωλίδου και μαζί της οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα, Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.