Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα: «Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδειά σου…»

Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής στο ραδιόφωνο!

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Lampsi 92,3 κατά όλων αυτών που τον κατακρίνουν για τον τρόπο που παρουσιάζει το Late Night. Ένα από τα βέλη που έριξε πάει και προς τον Σίλα Σεραφείμ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κατακεραυνώνει με δηλώσεις του τον γνωστό παρουσιαστή.

[dfp_ads id=236982]

«Μ’ αρέσει ρε παιδί μου όταν θέλουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο τι κάνουμε για να κρίνουμε, προσέξτε τι γίνεται. Θέλω να κατακρίνω τον Λιάγκα, έχει μια εκπομπή δύο ωρών και υποτίθεται ότι υπάρχει αυτό το εισαγωγικό που είναι πέντε λεπτά, το οποίο ας πούμε είναι όντως αμερικανιά. Το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχει καταφέρει κανένας να το κάνει στην Ελλάδα. Κάνω μια απόπειρα να το κάνω εγώ. Μπορεί να μου βγει, μπορεί να μην μου βγει. Μπορεί σε έναν δύο μήνες αν δεν μου βγει να πω “το κόβω κι εγώ και κάνω συνεντεύξεις”.

Πρόσεχε να δεις τι γίνεται, αν κάνω μόνο συνεντεύξεις θα πούνε “α, αντιγράφει τους άλλους”, αν κάνω κάτι παραπάνω λένε “α, δεν το κάνει καλά”. Και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδεια από σένα για να το κάνω; Δηλαδή, βγαίνουν τώρα κάποιοι που κάνουν stand up, λες και είπα εγώ ότι κάνω stand up. Εγώ δημοσιογράφος είμαι, είμαι εγώ κωμικός; Κωμικοί είναι αυτοί που τα λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»…