The 2night show: Απέναντι από τον Παπαδόπουλο ο Αρναούτογλου! – Οι πρώτοι καλεσμένοι του Σαββάτου!

The 2night show

Αλλάζει τη μια μέρα προβολής της η εκπομπή του The 2night show και έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρεθεί απέναντι από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το ξεχωριστό late night show, The2night Show, μας κρατάει συντροφιά 3 φορές την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 23.15 θα παρακολουθήσουμε σε επανάληψη επεισόδιο του περσινού κύκλου. Το The2night Show έρχεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 23.15 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 22.30 με νέα επεισόδια, όπως πάντα με εκλεκτούς καλεσμένους, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, εκπλήξεις και στιγμιότυπα που θα μείνουν! Μείνετε συντονισμένοι!

Πέμπτη

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στο The2night Show, στις 23.15, στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος τραγουδάει ζωντανά στο πλατό καθώς και μας μιλάει για μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία που είχε.

Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου  σε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης  για πολιτική, θέατρο, επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας μιλάει για τη ζωή του, για την γυναίκα του και το γιο του. Επίσης, μας αποκαλύπτει ποιο είναι το λάθος που δεν θα έκανε ξανά.

Μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Σοφία Φαραζή έρχεται στο The2night Show. Μας μιλάει για τη ζωή της, για το θέατρο, την τηλεόραση και πόσο την άλλαξε η μητρότητα.

Ο Κώστας Λαχανάς και η Εύα Καρανάσιου, έρχονται στο The2night Show,  μας μιλούν για τη ζωή τους, για το κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ», που έχουν δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη και αποδεικνύουν στην πράξη ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Σάββατο

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 22:30, στο The2night Show, η ηθοποιός Αθήνα Οικονομάκου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κουβεντιάζουν χαλαρά ενώ.. κάνουν ορθοπεταλιές σε διθέσιο ποδήλατο μέσα στη φύση. Για πρώτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου τραγουδάει ζωντανά και ακαπέλα, τραγούδια που της αρέσουν και τα αγαπάει πολύ.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή στο Τhe2night Show του Σαββάτου. Τραγουδάνε ζωντανά μεγάλες τους επιτυχίες και μας μιλάνε για τη συνεργασία τους στο «Φως».  Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή, μας μιλάει για τον 17χρονο γιο της με τον Διονύση Σχοινά και την ενασχόλησή του με την μουσική. Η Στέλλα Καλλή παίζει λέξεις τραγούδια και αποδεικνύεται πιο δυνατή παίκτρια από τον Δημήτρη Σταρόβα.

Το The2night Show γεμίζει μπουχάρες. Μαζί μας η «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη. Μας αποκαλύπτει ότι θέλει πολύ να γίνει παρουσιάστρια και να έχει μια δική της εκπομπή συνεντεύξεων ή ένα τηλεπαιχνίδι. Ποια έκπληξη περιμένει τη Δέσποινα στο πλατό του The2night Show και σε ποιά δοκιμασία ην υποβάλλει  ο Γρηγόρης;

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, κάτι διαφορετικό και νέο βλέπουμε στο The2night Show. Ο Γιώργος Λιανός είναι μαζί μας και ενώνει τη φωνή του με εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του Δημήτρη Σταρόβα  και των AlcaTrash.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 23:15 και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 22:30 για να ομορφύνει τα βράδια μας, με δύο νέα επεισόδια γεμάτα αποκαλύψεις, εκπλήξεις και μουσική.