Τηλεθέαση: Το ΣΟΥΚΟΥ καλωσορίζει το δυναμικό κοινό στην επιστροφή του στον ΑΝΤ1

τηλεθέαση

Πώς ανατράπηκαν τα δεδομένα και ξαναβρήκε το χαμόγελό της η ομάδα της εκπομπής...

Τα λάθη άλλες φορές πληρώνονται και άλλες φορές διορθώνονται. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει ο ενδιαφερόμενος να διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά για να δράσει όσο είναι καιρός και ο ΑΝΤ1 φημίζεται για τις γρήγορες κινήσεις του σε καταστάσεις… alert. Μία τέτοια περίπτωση, λοιπόν, ήταν και το ΣΟΥΚΟΥ.

[dfp_ads id=236982]

Μια εκπομπή που μετακινήθηκε, χωρίς λόγο, στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, άφησε πίσω της τον μισό τίτλο και παραλίγο να χάσει και τους μισούς της τηλεθεατές. Μια ομάδα έμπειρων παρουσιαστών που βρέθηκαν σε μια ιδιαίτερη ζώνη με λάθος όπλα. Ο συναγερμός χτύπησε από την πρώτη στιγμή, καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσουν εκτός από την αμηχανία της μεταξύ τους προσαρμογής και τα αχαρτογράφητα για τους ίδιους νερά του μεσημεριού. Ευτυχώς επικράτησε η λογική και η εκπομπή γύρισε στη βάση της.

Με την επιστροφή του ΣΟΥΚΟΥ στην πρωινή ζώνη ξαναείδαμε και τα χαμόγελα στα πρόσωπα της ομάδας των τεσσάρων. Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Χρήστος Νέζος πέταξαν από πάνω τους όλα τα βαρίδια και φάνηκε να ελέγχουν πλήρως πια το παιχνίδι. Η ομάδα απέκτησε άλλον αέρα, δυναμική… και για πρώτη φορά -συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν- βγάζει προς τα έξω την εικόνα μιας «μελετημένης» τηλεοπτικής παρέας.

Τι γίνεται με τα νούμερα τηλεθέασης;

Ότι η ψυχαγωγία υποφέρει τη φετινή σεζόν είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά και το Σαββατοκύριακο λίγο πιο έντονα. Με τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές να παίζουν απέναντι, τα κομμάτια που παίρνουν από την ίδια πίτα είναι μικρότερα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η ενημέρωση του ΣΚΑΪ είναι ο κερδισμένος παίκτης στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό που φέρνει και τα έσοδα στα κανάλια, όμως, η εικόνα είναι λίγο διαφορετική. Το ΣΟΥΚΟΥ «έσβησε» τα μονοψήφια νούμερα που σημείωνε ο ΑΝΤ1 όλες τις προηγούμενες εβδομάδες, πήρε κεφάλι από τους αντιπάλους του και έφερε την πρωτιά. Αν μη τι άλλο, το 18,1% για παράδειγμα, που κατάφερε να σημειώσει στην εκπομπή του Σαββάτου, έδωσε μια ανάσα στους συντελεστές.

Ο δρόμος, παρ’ όλα αυτά, παραμένει μακρύς και δύσκολος…

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα