Τηλεθέαση: Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στην πρωινή ζώνη του Σαββάτου;

τηλεθέαση

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Τα δυνατά τους για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έβαλαν οι πρωινές εκπομπές στη ζώνη 10:00-13:00, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τη μάχη για την τηλεθέαση. Ενημέρωση και ψυχαγωγία κονταροχτυπήθηκαν για το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα, όμως στους πίνακες της Nielsen ένας ήταν ο τελικός νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε και πάλι κυρίαρχος αφού σημείωσε τηλεθέαση 17,3% στο δυναμικό κοινό το πρωινό του Σαββάτου 2/12, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 12,9%. Σχεδόν 6 μονάδες πίσω η Μπέττυ Μαγγίρα και το «I Love ΣουΚού» (7,1%) την ώρα που οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ «έκλειναν» μία ανάσα πίσω στο 7%. Η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε στο 6,8%, ενώ με 3,6% ολοκλήρωσε την κούρσα το δίδυμο Κρονάκη-Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ1.

Όσον αφορά το σύνολο, ο Νίκος Μάνεσης δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του, αφού σημείωσε 22,1%. Οι «Δεκατιανοί» βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με 14,1% και το «Χαμογέλα και Πάλι» στην τρίτη με 11,6%. Στο 9,8% «έκλεισε» η τηλεθέαση για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, στο 6,6% το «I Love ΣουΚού» και στο 3,6% το δίδυμο Κρονάκη-Γιαγτζόγλου.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 17,3%
Χαμογέλα και Πάλι 12,9%
I love Σου Κου 7,1%
Δεκατιανοί 7%
Γεια Σου 6,8%
Δύο στις 10 3,6%

ΓΕΝΙΚΟ 
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 22,1%
Οι Δεκατιανοί 14,1%
Χαμογέλα και πάλι 11,6%
Γεια σου 9,8%
I love Σου Κου 6,6%
Δύο στις 10 3,6%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία της τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά για την τηλεθέαση με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.