Τηλεθέαση: Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι πάλεψαν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Τηλεθέαση

Τι νούμερα τηλεθέαση έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην επιστροφή της θρυλικής εκπομπής;

Στην μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Λάκης Λαζόπουλος. Δέκα Μικροί Μήτσοι και Στην υγειά μας ρε παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι και κονταροχτυπήθηκαν πολύ δυνατά, ειδικά στο γενικό σύνολο. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, εκεί ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα, καθώς ο Λάκης άφησε πολύ πίσω του τον Σπύρο.

[dfp_ads id=236982]

Τα δύο προγράμματα έπαιξαν απέναντι από τις 21:00 μέχρι τις 22:45. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κέρδισε για λίγο στο γενικό σύνολο, καθώς σημείωσε 19,1% έναντι 18,4% του Λάκη Λαζόπουλου. Στο δυναμικό κοινό, ωστόσο, υπήρχε χαοτική διαφορά, με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» να αφήνουν κατά πολύ πίσω το «Στην υγειά μας ρε παιδιά». 20.9% για τον Λαζόπουλο και 8,4% για τον Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης των δύο προγραμμάτων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 19,3% στο γενικό σύνολο και 9,3% στο δυναμικό κοινό. Αντίθετα, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε 18,4% και 20,9% αντίστοιχα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, λοιπόν, επέστρεψε δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έφερε ξανά στο προσκήνιο τους “Μήτσους”, μια παλιά συνταγή, την οποία ο ίδιος προσάρμοσε στα δεδομένα του 2018, κάνοντάς την πολύ φρέσκια και επίκαιρη. Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός καλλιτέχνης έλειπε από την τηλεόραση. Το κοινό του, όμως, όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε και στα νούμερα τηλεθέασης, δεν τον ξέχασε. Και είναι πολύ φυσιολογικό, καθώς ο ίδιος μας ζωντάνεψε αναμνήσεις και μάλιστα το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Γενικό σύνολο

Στην υγειά μας ρε παιδιά 19,3%

Δέκα Μικροί Μήτσοι 18,4%

Δυναμικό κοινό

Στην υγειά μας ρε παιδιά 9,3%

Δέκα μικροί Μήτσοι 20,9%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων