Τηλεθέαση: Νέα ανατροπή στις πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου

τηλεθέαση

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πλέον η μάχη για την τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Παρ’ ότι ο Νίκος Μάνεσης παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση των μετρήσεων, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη για τη δεύτερη θέση, όπου κονταροχτυπιούνται ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Όσον αφορά τη μάχη για την τηλεθέαση το πρωινό του Σαββάτου 7/10, ο Νίκος Μάνεσης έκοψε πρώτος το νήμα στο δυναμικό κοινό με 18,7%, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να ακολουθεί στο 13%. Μία ανάσα πίσω βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με 12,8% και ακολούθησαν οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ με 10,8%. Η τηλεθέαση για τη Μαρία Μπακοδήμου έκλεισε στο 10,5% και για το δίδυμο Κρονάκη-Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ στο 3%.

Στο σύνολο της τηλεθέασης το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με τηλεθέαση 21,4% και ακολούθησαν οι «Δεκατιανοί» με 13,4%. Το «Χαμογέλα και Πάλι» σημείωσε 11,1% και το «Γεια Σου» 10,4%. Το «I Love ΣουΚου» με τη Μπέττυ Μαγγίρα άγγιξε το 9,2% και το «Δύο στις 10» το 3,7%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 18,7%
I love Σου Κου 13%
Χαμογέλα και πάλι 12,8%
Δεκατιανοί 10,8%
Γεια Σου 10,5%
Δύο στις 10 3%

ΓΕΝΙΚΟ

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 21,4%
Οι Δεκατιανοί 13,4%
Χαμογέλα και πάλι 11,1%
Γεια σου 10,4%
I love Σου Κου 9,2%
Δύο στις 10 3,7%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.