Τηλεοπτικές άδειες: Πληροφορίες πως ξεκίνησε η διαδικασία για την τέταρτη τηλεοπτική άδεια – Βροχή τα ασφαλιστικά μέτρα

τηλεοπτικές άδειες

Γεροβασίλη: «Η Digea, με δεδομένες τις αρμοδιότητές της, δεν θα μπορεί να μεταφέρει το σήμα σταθμών χωρίς άδεια» - Πληροφορίες πως έχουν ήδη "κλείσει" οι τρείς πρώτες άδειες

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις τέσσερις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες. Η διαδικασία της δημοπρασίας έχει μπει στη δεύτερη μέρα της και οι υποψήφιοι καναλάρχες, οι εκπρόσωποί τους και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραμένουν… αποκλεισμένοι στο κτίριο της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Όλοι περιμένουν τη στιγμή που θα βγει ο «λευκός καπνός» και το τηλεοπτικό τοπίο θα αλλάξει για πάντα.

Ενημέρωση δεν υπάρχει. Το μόνο που έγινε γνωστό, ήταν από κυβερνητικές πηγές μέσω του ΑΠΕ – ΜΠΕ που ανέφεραν πως όλα βαίνουν καλώς και διέψευδαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούσαν διάφοροι. «Ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής», τόνιζαν με νόημα… Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ήθελαν τις δυο άδειες να έχουν κατακυρωθεί στους πλειοδότες τους με υψηλό τίμημα αλλά έτερον ουδέν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ live blog του newsit.gr