Τηλεοπτικές άδειες: Το μήνυμα του Δημήτρη Κοντομηνά για το μέλλον του ALPHA

Δημήτρης Κοντομηνάς

Το μήνυμα που έστειλε ο ιδιοκτήτης του καναλιού στους εργαζόμενους μετά το αρνητικό για τον σταθμό αποτέλεσμα της δημοπρασίας.

«Μουδιασμένη» η σημερινή μέρα για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ της χώρας, καθώς μετά τη διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, άγνωστο παραμένει το μέλλον των εργαζομένων στους σταθμούς Mega, Alpha, Star και Epsilon. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έστειλε e-mail σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα όπλα στην φαρέτρα είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα».

[dfp_ads id=236982]

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του Alpha δημοσίευσε η δημοσιογράφος του καναλιού, Βίκυ Χατζή, στον λογαριασμό της στο Facebook: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Τα τηλέφωνα όλων των συναδέλφων στο σταθμό έχουν σπάσει απο το πρωί. Είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αν δεν πάνε, δεν είναι το τέλος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αυτή την δύναμη εκπέμπουν και τα λόγια του προέδρου, κ. Δημήτρη Κοντομηνά που έστειλε πριν απο λίγο στο mail όλων μας. «Ο Όμιλος ALPHA, με τη δύναμη και την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του, έχει κατακτήσει την κορυφή δίνοντας πάντα πολλές και σκληρές μάχες.Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τώρα σε πείσμα όσων θα ήθελαν να δουν τον πρώτο σε τηλεθεάσεις, αξιοπιστία και εγκυρότητα σταθμό να κλείνει. Ο ALPHA είναι οικονομικά ο πιο υγιής και διάφανος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας και η πορεία του δεν τελειώνει εδώ. Τα όπλα στην φαρέτρα του είναι πολλά και η δικαίωση θα έρθει σύντομα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, θερμά, για τα μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου. Ενωμένοι, όπως πάντα, συνεχίζουμε»!». Δημήτρης Κοντομηνάς