Survivor: Ποιο πρόσωπο είναι υπεύθυνο για τις διαρροές;

Survivor

Οι κινήσεις που θα κάνει ο ΣΚΑΪ το επόμενο διάστημα...

Μεγάλη ενόχληση υπάρχει στον ΣΚΑΪ για τις συνεχείς διαρροές που γίνονται σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο Survivor πριν από την προβολή των επεισοδίων. Το νομικό επιτελείο του σταθμού, σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, έχει πάρει σαφείς εντολές να κινηθεί εναντίον όσων κρίνει ότι προκαλούν προβλήματα στο κανάλι. Η κατάσταση φαίνεται ότι έφτασε στο απροχώρητο, μετά από τα συνεχιζόμενα κρούσματα για παίκτες που αποχωρούν, αλλά και για γεγονότα που συμβαίνουν και δημοσιοποιούνται στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια κατακλύζουν το διαδίκτυο.

[dfp_ads id=236982]

Μια πρώτη κίνηση είναι να ενημερωθούν όλοι όσοι απασχολούνται στην παραγωγή του Survivor και είναι απολύτως εχέμυθοι και προσεκτικοί και ταυτόχρονα να σταλεί το μήνυμα πως οποιαδήποτε ένδειξη ότι κάποιος δεν εφαρμόζει πιστά τους όρους των συμφωνιών που έχει υπογράψει σημαίνει ότι θα απομακρύνεται άμεσα. Ταυτόχρονα, δόθηκαν εντολές να κατατεθούν μηνύσεις, αν χρειαστεί, σε περίπτωση που υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για συγκεκριμένα πρόσωπα που κάνουν τις διαρροές ή προκύπτουν σχετικά ζητήματα γενικότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ υποψιάζονται πως το πρόσωπο που διαρρέει τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο είναι τεχνικός -ενδεχομένως κάποιος από τους εικονολήπτες που καλύπτουν το Survivor.