Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Όταν κάποιος γράφει κάτι, πρέπει πρώτα να σε πάρει και να σε ρωτήσει. Είμαστε άνθρωποι που αν δεν ισχύει το διαψεύδουμε, αν ισχύει λέμε... παιδιά δεν είναι ο καιρός".

Μιλώντας στο Happy Day για τις λιγούρες της Ελεονώρας Μελέτη λόγω της εγκυμοσύνης της, ο Δημήτρης Παπανώτας πέταξε την πρώτη ατάκα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Σταματίνα πάντως και το αλμυρό της το τσιμπάει και το γλυκό της το τρώει αυτές τις μέρες…». «Πάντα τρώω εγώ, έχω όρεξη!», απάντησε γελώντας η παρουσιάστρια.

Μερικά λεπτά αργότερα κι ενώ η κουβέντα ήταν σε εξέλιξη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στον αέρα:

[dfp_ads id=236982]

«Όταν υπάρξει τρίτη εγκυμοσύνη και αν υπάρξει με το καλό και είναι η στιγμή από μένα θα το μάθετε και οι τηλεθεατές. Κάθε γυναίκα έχει ένα διάστημα που της λέει και ο γιατρός της ότι δεν πρέπει να συζητάει. Όταν υπάρχει κάτι καλό και πάρουμε το πράσινο φως από τον γιατρό, θα το πούμε.

Εγώ επειδή είχα και δύο ατυχίες -δεν θέλω να τις συζητάω- πριν κάνω τα δύο μου παιδάκια, πραγματικά αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι. Την πρώτη μου ατυχία την έπαθα λίγο μετά την αυχενική διαφάνεια. Υπάρχει το πρώτο τρίμηνο και λίγο μετά αφού τελειώσει που πρέπει να πάρεις το πράσινο φως. Γι’ αυτό και όταν κάποιος γράφει κάτι, πρέπει πρώτα να σε πάρει και να σε ρωτήσει. Είμαστε άνθρωποι που αν δεν ισχύει το διαψεύδουμε, αν ισχύει λέμε «παιδιά δεν είναι ο καιρός». Ούτε ποτέ είπαμε ψέματα, ούτε μας αρέσουν τα ψέματα».