Οι τηλεθεατές ψηφίζουν… Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Μάνεσης

Η νέα πρόταση του Alpha για τα Σαββατοκύριακα φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος...

Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ο Νίκος Μάνεσης, φέτος, αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα βήμα. Μπήκε στο τιμόνι της πρωινής, εναλλακτικής ενημέρωσης, μέσα από μια νέα γενιά infotainment.

[dfp_ads id=236982]

Ο έγκριτος δημοσιογράφος κατάφερε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προβολής της νέας του εκπομπής να αποδείξει ότι όχι μόνο μπορεί να υπάρξει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό είδος στην πιο σοβαρή του μορφή, αλλά και να αποσπάσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που, ενδεχομένως, είχαν συνηθίσει οι ενημερωτικές εκπομπές να έχουν άλλη δομή θεματολογία. Ο Νίκος Μάνεσης τόλμησε να συνδυάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, αλλάζοντας κατά κάποιον τρόπο τον χάρτη των πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου που η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση βγήκε στον αέρα, μέχρι σήμερα, η τηλεθέαση που καταγράφει μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρνει στον Alpha. Το πρόγραμμα είναι πρώτο στη ζώνη προβολής του στο σύνολο κοινού με ποσοστό 17,6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση της εκπομπής αγγίζει το 28,2%. Στο δυναμικό κοινό 15-44, η εκπομπή σημειώνει μέσο όρο 15%, ενώ χθες, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, σημείωσε 20,5% που είναι το καλύτερο μερίδιό της, μέχρι στιγμής, κατακτώντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της.