Νέα αποχώρηση από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς

Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι αγαπημένος συνεργάτης της εκπομπής...

Νέα αποχώρηση από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Μετά την μετακόμιση του σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαχνή από τον ΣΚΑΪ στον Alpha, αποχωρεί και ο πολύ γνωστός floor manager Στέλιος Κλώνος. Ο Στέλιος άφησε τη σεζόν που πέρασε το δικό του στίγμα στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς συμμετείχε σε πολλά απρόοπτα και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που είδαμε στον αέρα.

Ο Στέλιος Κλώνος μετρά πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ συμμετείχε και στο Πρωινό mou στο Mega, στα πολύ επιτυχημένα χρόνια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, φαίνεται πως ίσως τον δούμε να επιστρέφει σε γνωστά λημέρια…

Όπως μαθαίνουμε, οι λόγοι που οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του floor manager με το Καλό Μεσημεράκι είναι οικονομικής φύσεως. Μάλιστα, δεν αποκλείεται από το φθινόπωρο να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega.

«Δεν θα γράψω τετριμμένες παπάτζες για πόρτες που ανοίγουν και κλείνουν… κι όπως λέει ένας κολλητός μου: δεν χαλάνε οι παρέες για τα κανάλια ρε μα…α… Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη χρονιά που ζήσαμε φέτος… Προχωράμε», έγραψε ο ίδιος ο  Στέλιος Κλώνος στην ανάρτησή του στο facebook.