Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Σκορδά οι στυλοβάτες της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1

τηλεθέαση

Στα ύψη η τηλεθέαση των δύο εκπομπών, σηκώνουν ασπίδα απέναντι στους ανταγωνιστές...

Πολλές αλλαγές έρχονται στον ΑΝΤ1 με την ολοκλήρωση της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Ο σταθμός σκοπεύει να αλλάξει το 80% του προγράμματός του για να επανέλθει δυναμικά από το φθινόπωρο. Πονοκέφαλος πολλές ζώνες, πρόσωπα και προγράμματα για το κανάλι. Φαίνεται, όμως, ότι ένα θέμα το έχουν ήδη λύσει. Μάλλον για να το πούμε πιο σωστά, θέμα δεν δημιουργήθηκε ποτέ σε μια συγκεκριμένη «γωνιά» του ΑΝΤ1, στην πρωινή. Εκεί που ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά, με την τηλεθέαση στα ύψη, δίνουν ώθηση στο «καράβι» σε μια κρίσιμη καμπή της γενικότερης πορείας του.

[dfp_ads id=236982]

Η χθεσινή μέρα είναι ενδεικτική της πολύ επιτυχημένης πορείας του «Καλημέρα Ελλάδα» και του «Πρωινό». Τα μηχανάκια της Nielsen έπεσαν σε… καύσωνα της αραβικής χερσονήσου! Πώς αλλιώς να παρομοιάσουμε το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπαδάκης άγγιξε το 55,5% και η Φαίη Σκορδά το 49,8%; Ποσοστά που σημειώθηκαν σε μια ζώνη αυξημένου ανταγωνισμούς, αφού όλα τα κανάλια έχουν πληθώρα ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο Γιώργος και η Φαίη ολοκλήρωσαν με επιτυχία και φέτος όλα τα «αγωνίσματα» και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης