Ελένη Μενεγάκη: Σημαντική πτώση στην τηλεθέαση

Ελένη Μενεγάκη

Το δυναμικό κοινό "έπεσε" στο μισό και είδε... Η ζωή της άλλης! Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα με νούμερα τηλεθέασης που ξεπέρασαν κατά πολύ το 30%, τη δεύτερη μέρα η «Ελένη» φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά. Η τηλεθέαση στις ηλικίες 15-44 έπεσε σημαντικά, με την Ελένη Μενεγάκη να προσπαθεί να συγκρατήσει τις απώλειες στο σύνολο.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα

[dfp_ads id=236982]

Το μεσημέρι της Τρίτης, τα μηχανάκια της Nielsen κατέγραψαν μέσο όρο τηλεθέασης για την «Ελένη» 16,2% στο γενικό και 17,6% στο δυναμικό κοινό. Το μεγαλύτερο ποσοστό που πέτυχε σε τέταρτο ήταν 21,2%.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πρώτο σε τηλεθέαση είναι εκείνες τις ώρες το Mega με την επανάληψη της σειράς «Η ζωή της άλλης». Το κανάλι που βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς φρέσκο πρόγραμμα, λόγω των τεράστιων οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει, πέτυχε ποσοστά που ξεπέρασαν το 25%!

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα για την επιστροφή της ανανεωμένης Ελένης Μενεγάκη και αν αυτή έτυχε θετικής αντιμετώπισης από το κοινό. Μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, η «ζυγαριά» θα έχει δείξει τις προτιμήσεις της για όλους.

Δείτε εδώ την τηλεθέαση όλων των προγραμμάτων

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων