Εγκρίνονται 25 εκπομπές για το νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ

Το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Στην έγκριση των πρώτων δ'εκα τηλεοπτικών παραγωγών προχώρησε το Δ.Σ. της εταιρείας. Σύμφωνα με την Reallife ανάμεσα στις εκπομπές που πήραν το πράσινο φως και αναμένεται να βγουν τον Απρίλιο, είναι μία μουσική εκπομπή στα πρότυπα του «Στην υγειά μας», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, μία εκπομπή προτραίτων τηλεοπτικών προσωπικοτήτων, μία σειρά ντοκιμαντέρ για Έλληνες του εξωτερικού και ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για το Μουντιάλ.

Ποιοι θα βρίσκονται στο τιμόνι των εκπομπών;

Τη δίωρη εβδομαδιαία μουσική εκπομπή όπως γράφεται, θα αναλάβει η δημοσιοργάφος Ρίκα Βαγιάννη και τη σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Νίκος Σούλης. Στόχος της εκπομπής θα είναι η προβολή του ελληνικού τραγουδιού.

Την παρουσίαση της εκπομπής προσώπων με τον τίτλο «Μία μέρα με τον/την…» θα αναλάβει η Μάγια Τσόκλη.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα έχει επίκεντρο την Ελλάδα και θα γυρίζεται σε διαφορετικές πόλεις, ενώ πράσινο φως πήρε και μία ακόμα εκπομπή με τίτλο «One way ticket», η οποία θα παρουσιάζει Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο. 

Οι συγκεκριμένες παραγωγές επιλέχθηκαν από περίπου 600 προτάσεις  που κατατέθηκαν στη ΝΕΡΙΤ, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στο πρόγραμμά της θα ενταχθούν ακόμα 15. Οι πρεμιέρες τους αναμένονται από αρχές Απριλίου, οι οποίες θα σημάτοδοτήσουν και το πέρασμα από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ.