Βραβείο στη Μάρα Ζαχαρέα για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών εκπομπών και ειδήσεων

Όσα δήλωσε η δημοσιογράφος...

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και εκπροσώπων του πολιτικού, δημοσιογραφικού και πνευματικού κόσμου της χώρας, η «32η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, και διευθύντρια Online Media (www.star.gr), Μάρα Ζαχαρέα. Η Μάρα Ζαχαρέα τιμήθηκε από το Ίδρυμα για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών εκπομπών και ειδήσεων και παρέλαβε το βραβείο προσωπικά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Σε αυτό το σημαντικό γεγονός, η Μάρα Ζαχαρέα είχε κοντά της, εκτός από την οικογένεια του Star, τα παιδιά και τον σύζυγό της, που παρακολουθούσαν την τελετή συγκινημένοι και υπερήφανοι.

Μετά την παραλαβή του βραβείου της, η Μάρα Ζαχαρέα, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη στιγμή για μένα αυτό το βραβείο, είμαι πολύ χαρούμενη απόψε. Είναι δύσκολοι καιροί για την δημοσιογραφία – μην ξεχνάμε ότι έχουμε απεργία γιατί και ο δημοσιογραφικός κλάδος πλήττεται, όπως άλλες κοινωνικές ομάδας. Μπορεί αυτό το βραβείο να είναι για τη διαδρομή μου εδώ και 25 χρόνια και βάλε, όμως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους στο Star, γιατί πιστεύω ότι η καλή δουλειά, που γίνεται στο δελτίο, δεν είναι δουλειά ενός μόνο ανθρώπου, αλλά πολλών μαζί και νιώθω ότι αυτό το βραβείο θα ήθελα να το μοιραστώ με όλους»