Βασίλης Μπεσκένης: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μπουσδούκου για τον φίλο και συνεργάτη της

Βασίλης Μπεσκένης

Γιάννης Πιτταράς: "Είμαι στη θέση που καθόταν εκείνος. Είναι πάρα πολύ βαρύ, είναι ασήκωτο"!

Πολύ βαρύ το κλίμα σήμερα στον ΣΚΑΪ… Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, στα 43 του χρόνια, και σκόρπισε γύρω του θλίψη… Μετά από ένα συγκινητικό βίντεο που προβλήθηκε στην έναρξη της εκπομπής Τώρα, η Άννα Μπουσδούκου αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια κι έναν κόμπο στον λαιμό τον φίλο και συνεργάτη της.

[dfp_ads id=236982]

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω σχεδόν τίποτα γιατί είναι αναπάντεχο για όλους μας… και ο τρόπος και το πώς έφυγε. Όταν του έλεγα κάθε πρωί καλημέρα -μετά από κάποια χρόνια, γιατί ήθελε και καιρό μέχρι να γνωριστείς και να ξεκλειδώσεις τον Βασίλη- μου έλεγε προτρέχεις. Ήταν ο Βασίλης…», είπε κλαίγοντας η δημοσιογράφος.

Δύσκολη μέρα και για τον Γιάννη Πιτταρά, ο οποίος έχασε έναν φίλο, έναν συνεργάτη και τηλεοπτικό ταίρι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Είναι λίγο άχαρος ο ρόλος μας σήμερα να λέμε δημόσια πράγματα για εκείνον, λες κι εκείνος αποτελεί την είδηση. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό σήμερα. Είμαι στη θέση που καθόταν εκείνος. Περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι όλοι, με χαρές, με γάμους, με βαφτίσια… Σε αυτή την οικογένεια εδώ δεν είχαμε απώλεια, έτυχε να είναι αυτή η πρώτη απώλεια. Είναι πάρα πολύ βαρύ, είναι ασήκωτο! Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάω για τον Βασίλη. Ήταν απέναντι τα γραφεία μας, μοιραζόμασταν τα πάντα και πρέπει να μοιραστούμε και αυτό…

Μόνο χαμόγελο δεν είχε, αλλά του άρεσε να χαμογελούν οι άλλοι και το απολάμβανε πάρα πολλές φορές».