Βασίλης Μπεσκένης: Τον αποχαιρέτησαν με λυγμούς Οικονόμου – Αναστασοπούλου

Βασίλης Μπεσκένης

"Αντίο φίλε! Καλό ταξίδι! Να μας βλέπεις κι εσύ από εκεί πάνω..."

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον φίλο και συνεργάτη τους, Βασίλη Μπεσκένη. Ο 43χρονος δημοσιογράφος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, από ανακοπή καρδιάς.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για όλους εμάς στον ΣΚΑΪ. Είναι σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας. Είναι τόσος ο χρόνος που περνάμε στη δουλειά μας που είναι η δεύτερη οικογένειά μας. Μια οικογένεια που έχουμε στο σπίτι και μια οικογένεια που έχουμε εδώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τόσο άδικη η ζωή. Το παιδάκι του θα μάθει πολύ αργότερα πόσο σημαντικό πατέρα είχε. Αντίο φίλε! Καλό ταξίδι! Να μας βλέπεις κι εσύ από εκεί πάνω, να είσαι πάντα γερός και να μας κοιτάς…», είπε βουρκωμένος ο Δημήτρης Οικονόμου.

Με λυγμούς, η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ίδια χωρίς τον Βασίλη, ο οποίος έφυγε πολύ ξαφνικά σε ηλικία μόλις 43 ετών, ενώ βάφτιζε το παιδί του την προηγούμενη μέρα και ήμασταν όλοι εκεί. Είναι ο άνθρωπος που δεν χρειαζόταν να πει πολλά λόγια γι’ αυτό που ήθελε».