Βαγγέλης Γιακουμάκης: Όλες οι εξελίξεις μετά τις φωτογραφίες – ντοκουμέντο!

Πρόκειται για έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε εκτός από τις φωτογραφίες και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα της Τρίτης παρουσιάστηκαν φωτογραφίες – ντοκουμέντο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που κατέφθασαν στην εκπομπή και συγκεκριμένα στα χέρια της Ρούλας Κουσκουρή. Πρόκειται για έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε εκτός από τις φωτογραφίες και ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη σορό του αδικοχαμένου φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε και γίνεται ειδικός λόγος για ένα τραύμα που είχε στο χέρι και στο οποίο είχαν γίνει ράμματα. Κάτι που δεν είχε αναφερθεί μέχρι σήμερα. Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της ανέφεραν σήμερα όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν για την υπόθεση μετά τις φωτογραφίες αυτές…

Ανατροπή στην υπόθεση Γιακουμάκη: Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη σορό του αδικοχαμένου φοιτητή!

«Αυτό που έχουμε ως νέα εξέλιξη σήμερα, είναι ότι ο δικηγόρος ήδη έχει ζητήσει από τον κ. Βουγιουγκλάκη, τον ιατροδικαστή που είχε αναλάβει την υπόθεση από την αρχή να αντιπαραβάλουν τις φωτογραφίες που εμείς παραχωρήσαμε στον δικηγόρο και την οικογένεια με τις φωτογραφίες που έχει ο ιατροδικαστής στα χέρια του από τη διαδικασία της νεκροψίας που έγινε στην σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να δουν τι τελικά έχει συμβεί με αυτό το συγκεκριμένο τραύμα που φέρεται να έχει γίνει πολύ πρόσφατα, πριν εξαφανιστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Αυτό που είναι σημαντικό και μου το τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας για ακόμα μία φορά σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, είναι αυτό που αναφέρεται στο χειρόγραφο που λάβαμε, που συνόδευε τις φωτογραφίες, ότι αυτός που μας έστειλε τις φωτογραφίες γνώριζε παρά πολύ καλά το τι είχε συμβεί ένα χρόνο πριν με έναν άλλο τραυματισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη σε συγκεκριμένο δάχτυλο του χεριού»  ανέφερε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή.