Τραγικός θάνατος αθλήτριας Ολυμπιακών Αγώνων!

Πνίγηκε όταν έπεσε από μια βάρκα - Η συγκλονιστική ιστορία της!

Θλίψη έχει προκαλέσει στην αθλητική κοινότητα η επιβεβαίωση του θανάτου της άτυχης αθλήτριας των 200 μέτρων, Σάμια Γιουσούφ Ομάρ, η οποία πνίγηκε ενώ βρισκόταν σε παράνομο πλοίο που μετέφερε λαθρομετανάστες από τη Λιβύη στην Ιταλία.

Η Ομάρ το 2008 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο ήταν σημαιοφόρος με τις καλύτερες επιδόσεις για την χώρα της την Σομαλία. Η ίδια δεν είχε χρήματα για να προπονηθεί για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου κι έτσι ήθελε να βρεί την τύχη της σε άλλη χώρα. Αφού το 2011 από την Αιθιοπία είχε πάει στο Σουδάν όπου και φυλακίστηκε για ένα χρόνο για απροσδιόριστους λόγους, φέτος τον Απρίλιο ήθελε να φύγει για την Ιταλία για να βρεί εκεί έναν προπονητή ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει και φέτος στους αγώνες.

Η μοίρα όμως έπαιξε το πιο τραγικό της παιχνίδι, αφού η Ομερ δεν κατάφερε ποτέ να πργματοποιήσει τον στόχο της και βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από την βάρκα στην μεταφερόταν μαζί με άλλους λαθρομετανάστες στην Ιταλία. Την είδηση του θανάτου την επιβεβαίωσε και η Ολυμπιακή Εθνική επιτροπή της Σομαλίας.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!