Tom Hardy: Η αντίδραση του ηθοποιού σε ερώτηση για τη σεξουαλικότητα του

Το περιστατικό στη συνέντευξη τύπου στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο.

Ο πρωταγωνιστής του «Legend» Tom Hardy δεν μασάει τα λόγια του και δε του ήταν δύσκολο να «κλείσει» το στόμα του ρεπόρτερ που ρώτησε για τη σεξουαλικότητα του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο για την προώθηση της νέας του ταινίας κατάφερε να διατηρήσει το χιούμορ του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και δήλωσε μπερδεμένος ως προς το τι ακριβώς θέλει να ρωτήσει ο δημοσιογράφος και δεν έκρυψε την ενόχληση του.

Ο Graeme Coleman από το ΛΟΑΤ site Daily Xtra ρώτησε: «Στην ταινία ο χαρακτήρας σας ο Ronnie είναι πολύ ανοιχτός ως προς τη σεξουαλικότητα του. Αλλά σε συγκεκριμένες συνεντεύξεις σας στο παρελθόν, η δική σας σεξουαλικότητα φαίνεται να είναι πιο ασαφής. Θεωρείται πως είναι δύσκολο οι celebrities να μιλούν δημόσια για τη σεξουαλικότητα τους;»

Ο Hardy απόρησε με την ερώτηση «Δε το θεωρώ δύσκολο να μιλούν οι celebrities για τη σεξουαλικότητά τους. Ρωτάς για τη δική μου;»

«Ναι, φυσικά.»

«Γιατί;» είπε και «έκοψε» τον δημοσιογράφο λέγοντας «ευχαριστώ» πριν επιστρέψει με κάποια καινούρια απορία.
«Έχω παίζει με όλα και με όλους. Δεν έλκομαι σεξουαλικά από τους άντρες. Μου αρέσει το κορμί και η σωματικότητα αλλά το gay sex δεν μου κάνει.»είχε δηλώσει παλιότερα ο ηθοποιός.