Το Top10 της εβδομάδας που πέρασε

Διαβάστε πιο είναι το Top10 των θεμάτων αυτής της εβδομάδας

Απρόοπτα και εξομολογήσεις των δημοσίων προσώπων ήταν εκείνα που επιλέξατε να διαβάσετε την εβδομάδα που πέρασε, ενώ όπως φαίνεται προγράμματα του παρελθόντος σας ξύπνησαν γλυκιές αναμνήσεις.

Έτσι στο Νο 10 αναδείξατε ένα καρτούν που παραμένει χρόνια στή σκέψη των τότε μικρών κοριτσιών, την Κάντυ το αγοροκόριτσο με τα δύσκολα παιδικά χρόνια.
Όταν οι σημερινές 30άρες παρακολουθούσαν… Candy

Στο Νο9 μια φάρσα που αναβλήθηκε αλλά έμεινε στη θέση της ο «απόηχος»
Η «βουτιά» της Ελεονώρας

Το μουσικό talent show ξεκινά να εκπέμπει live το ερχόμενο Σάββατο…ποιά είναι όμως η τελική 15άδα; Αυτό ανα ρωτηθήκατε κι εσείς και έτσι η είδηση βρίσκεται στην 8η θέση.
Δείτε την τελική 15άδα του Greek Idol που θα πάει στα Live

Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και κανείς δεν μπορεί να σντισταθεί σε μικρές εξομολογήσεις. Η καλεσμένη του, Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τα παραπανίσια της κιλά και ανέβηκε στην 7η θέση.
Παπαρίζου: Μέσα σε 10 μέρες δεν με χωρούσε τίποτα

Στο Νο6 ένας κύριος θέλησε να κάνει τη δική του… τοποθέτηση επί του ρεπορτάζ αν και κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη του
Απρόσκλητος επισκέπτης στις ειδήσεις της ΝΕΤ

Τόσα χρόνια συνεντεύξεις, τόσα χρόνια τραγούδια και εμφανίσεις κι όμως μέχρι και εκείνη τη μέρα ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης δεν μπόρεσε ποτέ να το αποκαλύψει. Το τι βρίσκεται στο Νο5.
Ο Κουρκούλης, χρόνια μετά, αποκαλύπτει on camera το μεγάλο ψέμα που είπε στους δημοσιογράφους

Το όνομά του του Νο4 έγινε συνώνυμο της ευρυματικότητας, τί κάνει όμως σήμερα ο ηθοποιός που πίσω στα '80s υποδυόταν τον θρυλικό MacGyver;
Τι κάνει σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς «MacGyver» που άφησε εποχή;

Μια συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια που φέρεται να εμπλέκεται με το κύκλωμα της νύχτας στάθηκε η αφορμή για ένα τηλεοπτικό λάθος που αναδείξατε στο Νο3.
Είπαν στον αέρα το όνομα της τραγουδίστριας που φέρεται ως εμπλεκόμενη στο κύκλωμα της νύχτας

Όλοι λέγεται πως έχουμε κάποιον σωσία ανά τον κόσμο, αλλά δεν μη «παρεξηγηθούμε» κιόλας… Ένα θέμα «ιντερνετικού εγκλήματος»…στο Νο2
Η Σίσσυ Χρηστίδου καταγγέλλει ομοιότητά της με πορνοστάρ

Τέλος, στο Νο1 βρίσκεται μία δημοσιογράφος με λιγοστές εμφανίσεις εκτός δουλειάς, είναι η Πόπη Τσαπανίδου και η συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο.
Τσαπανίδου: Πριν από 3 χρόνια έκλαψα πρώτη φορά για τον θάνατο του άντρα μου