Τηλεθέαση: Καλοκαιρινή πρωινή μάχη με νικητές Καμπουράκη – Οικονομέα

Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τους ανταγωνιστές;

Οι εξελίξεις στην επικαιρότητα συνεχίζουν να είναι σημαντικές και αδιάκοπες, παρά το γεγονός ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου κι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Αύγουστο. Κι ενώ οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών έφυγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι περισσότεροι εκπρόσωποι της ενημέρωσης παραμένουν στο πόστο τους.

Από νωρίς το πρωί ξεκινά ο αγώνας για Mega, ΣΚΑΪ, ΕΡΤ1 και Ε TV. Με τον ΑΝΤ1 και τον ALPHA να …λείπουν από την αρένα, οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Δημήτρη Τάκη και την Ράνια Τζίμα, σκαρφαλώνουν στην κοορυφή του πίνακα τηλεθέαση της Nielsen. Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» σημείωσε την Πέμπτη ποσοστό 28,4% στο γενικό σύνολο.

Από κοντά ο Δημήτρης Οικονόμου και η «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ που έφτασε στο 24,5%. Για την «Πρωινή Ενημέρωση της ΕΡΤ τα μηχανάκια έγραψαν 12%, ενώ «Με το καλημέρα» επέλεξε να δει το 6%.

Στο δυναμικό κοινό η εκπομπή του Mega τερμάτισε πάλι πρώτη με 21,4% και ακολούθησαν: ΣΚΑΪ – 16%, ΕΡΤ 1 – 8,3% και E TV – 5,3%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων