Θοδωρής Φέρρης: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω όνειρα»

«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνω ψυχανάλυση και αυτό είναι κάτι που με έχει βοηθήσει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Σε ηλικία 18 ετών εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη. Με τον επιτυχημένο τραγουδιστή, θα συνεργαστεί για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Επόμενος μεγάλος σταθμός στην καριέρα του είναι η συνεργασία του με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Posidonio για πέντε σεζόν, αλλά και η περσινή με την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia.

Ο Θοδωρής Φέρρης μιλάει στο περιοδικό PEOPLE και τον Μαρίνο Βυθούλκα… «Η Πάολα είναι σαν μωρό. Έχει καρδιά μικρού παιδιού. Στην δουλειά της, όμως, είναι επαγγελματίας. Ξέρει τι θέλει, είναι σκληρή και απαιτητική».

Μετά από 16 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, αισθάνεται πιο γόνιμος από ποτέ. «Αυτό που κάποιες φορές με σοκάρει αρνητικά, είναι η δίψα πολλών συναδέλφων μου να γίνουν διάσημοι, αλλά και τι είναι ικανοί να κάνουν προκειμένου να τους πάρουν μια συνέντευξη. Αυτό ήταν κάτι που ποτέ δεν μπορούσα να κατανοήσω. Προσωπικά, το όνειρό μου δεν είναι να δω τον εαυτό μου σε μαρκίζα, αλλά να τραγουδάω και ο κόσμος να με αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια μου. Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύω στην ζωή μου, είναι η πρώτη φορά που κάνω όνειρα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνω ψυχανάλυση και αυτό είναι κάτι που με έχει βοηθήσει τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πλέον παίρνω πιο εύκολα αποφάσεις, βάζω στόχους και είμαι πιο επιθετικός σε αυτό που θέλω».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.