Θα δούμε τελικά την Ρούλα Κορομηλά στο Εpsilon;

Τι πραγματικά συμβαίνει...

Τις τελευταίες μέρες, ακούγεται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία , πως η Ρούλα Κορομηλά , αναλαμβάνει εκπομπή στο E-channel.

Η αλήθεια είναι, πως το Epsilon, από πέρσι που βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις , αφού σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να στήσει λενα αξιοπρεπές πρόγραμμα, ενώ οι ενδείξεις για τη νέα σεζόν , είναι πολύ θετικές.

Μέσα στο καλοκαίρι,το κανάλι, έκανε εκατοντάδες επαφές με παρουσιαστές, και πρόσωπα μεγάλων καναλιών με σκοπό τη φετινή τους συνεργασία. Η Ελεονώρα Μελέτη, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η Χριστίνα Λαμπίρη , είναι μόνο μερικά από τα λαμπερά ονόματα που θα δούμε φέτος στο E.

Oι υπεύθυνοι του σταθμού λοιπόν, συνεχίζουν τις επαφές και με άλλα πρόσωπα και είναι αλήθεια , ότι επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους και την εθνική μας παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, έχουν γίνει ήδη αρκετά ραντεβού μεταξύ τους, με σκοπό να δουν αν αυτό είναι εφικτό.

Θετική διάθεση συνεργασίας, υπάρχει και από τις δυο πλευρές, Ωστόσο , ακόμα δεν είναι σίγουρο, δεν είναι επίσημο και φυσικά δεν έχουν κλείσει ,ούτε έχουν πέσει υπογραφές. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα το μάθουμε μέσα στον επόμενο μήνα.

Σκέψεις των υπευθύνων του καναλιού, που βρίσκουν σύμφωνη και την παρουσιάστρια, είναι η Ρούλα να επανέλθει στην t.v με σόου, κάτι που η ίδια γνωρίζει όσο κανένας άλλος στην ελληνική τηλεόραση.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Κορομηλά: Κορίτσι για φίλημα…