Τατιάνα Στεφανίδου: «Λύγισε» από την πρωτοφανή υπόθεση κακοποίησης

Τατιάνα Στεφανίδου

Είχε ζώσει το σπίτι του με κάμερες, δεν άφηνε τα παιδιά του να βγουν έξω και τα κακοποιούσε για χρόνια!

Μια πρωτοφανής -για τα ελληνικά δεδομένα- υπόθεση κακοποίησης ήρθε στο φως. Ένα σκληρό βίντεο όπου πατέρας κακοποιεί άγρια την κόρη του σοκάρει! Η Τατιάνα Στεφανίδου, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής ΤΑΤΙΑΝΑ Live δεν άντεξε…

[dfp_ads id=236982]

«Θέλω να σας πω ότι στα 22 χρόνια της καριέρας μου στο χώρο της τηλεόρασης, δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Στην Ελλάδα κακοποίηση παιδιού στην κάμερα δεν έχω ξαναδεί», ανέφερε η δημοσιογράφος και περιέγραψε δακρυσμένη:

«Είναι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας. Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή. Αυτή είναι η 14χρονη κορούλα του. Αυτός είναι 55 χρονών, έχει 4 παιδιά με τη σύντροφό του και άλλα 4 παιδιά από τον πρώτο γάμο. Το τι καταγγέλλει η οικογένεια, το τι λέει η σύζυγος! 18 ολόκληρα χρόνια είχε ζώσει το σπίτι με κάμερες μέσα, τους κατέγραφε, δεν τους άφηνε να βγουν! Τα έδερνε και τα κακοποιούσε για πάρα πολλά χρόνια! Είναι αδιανόητο!

Το έχω δει το βίντεο όπως είναι στην πραγματικότητα. Έκλαιγα όταν το είδα! Είχε βάλει το παιδί του κάτω και το πάταγε στον λαιμό! Ξέρετε πως το πήραν χαμπάρι; Το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο με μαύρα μάτια και χτυπήματα»!