Tatiana Live: Συγκλόνισε η μητέρα του μικρού Χρήστου που σκοτώθηκε στο σχολικό προαύλιο [vid]

Tatiana Live

Η μοιραία σιδεριά κόστισε τη ζωή του 5χρονου Χρήστου...

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα του 5χρονου Χρήστου από το Πόρτο Μπούφαλο της Εύβοιας,  ο οποίος έχασε την ζωή του εντελώς απροσδόκητα στο προαύλιο του σχολείου του. Η οικογένεια θρήνησε το αγγελούδι της, το οποίο έφυγε από την ζωή εντελώς άδικα.

[dfp_ads id=236982]

Ο μικρός Χρήστος βρήκε τραγικό θάνατο κατά την διάρκεια θεατρικής παράστασης Καραγκιόζη, στον σχολικό χώρο.

Ήταν βράδυ Σαββάτου του περασμένου μήνα, όταν ο μικρός ζήτησε από την γιαγιά του να τον πάει στο σχολείο του να δουν τον Καραγκιόζη, καθώς όλοι του οι φίλοι θα βρίσκονταν εκεί. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Χρήστος έπαιζε στην αυλή του σχολείου, μαζί με τους φίλους του. Οι διοργανωτές είχαν βάλει στην άκρη μια σιδερένια βάση, με την οποία μετέφεραν τις καρέκλες και τα τραπέζια της παράστασης. Τότε, ο μικρός προσπάθησε να ανέβει αυτή τη βάση, αλλά το βάρος του την έκανε να γυρίσει, με συνέπεια το παιδί να πέσει από ενάμισι μέτρο. Η βαριά σιδεριά έπεσε πάνω του, καταπλακώνοντάς τον, στην κοιλιακή του χώρα.

Οι γονείς περιέγραψαν  την τραγωδία που έζησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, όταν έχασαν εντελώς ξαφνικά τον γιο τους, στο επικίνδυνο προαύλιο του σχολείο του στο Αργυρό Ευβοίας. Η μητέρα του μικρού Χρήστου συγκλόνισε…