Tα Μυστικά της Εδέμ 15χρόνια μετά! Συγκλονιστικό το τελευταίο επεισόδιο!

Διαβάστε το τέλος στα " Μυστικά της Εδεμ"

Μετά από τριάμισι χρόνια ήρθε η στιγμή να δούμε τι τελικά θα γίνει με την παρέα της φεγγαρόπετρας… Ο Γιώργος Κυρίτσης μιλάει για το πολυσυζητημένο φινάλε στο TV ΕΘΝΟΣ και την Νάνσυ Νικολαΐδου: «Αποφασίσαμε μαζί με την Έλενα (Ακρίτα)το φινάλε να είναι γλυκόπικρο και αυτό γιατί αυτό γιατί από τη μία θέλαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και όσοι έπρεπε να πληρώσουν, να πληρώσουν, αλλά και από την άλλη θέλαμε το » αντίο» μας στον κόσμο να αφήνει ταυτοχρόνως  και μια ελπίδα, ένα χαμόγελο»και συνεχίζει » Το φινάλε θα γραφτεί με ένα…ταξίδι στον χρόνο.» Η Εδεμ θα μας ταξιδέψει 15χρόνια μετά… Θα παρακολούθησουμε το φινάλε που θα έχουν οι ήρωες μας τώρα και στην συνέχεια θα δούμε πως έχουν εξελιχθεί…

Tι θα δούμε στο ανατρεπτικό φινάλε…
 
Η Αντιγόνη θα βυθιστεί για πάντα στην σιωπή της. Η Νταίζη και ο Χρήστος αποφασίζουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους με ένα αυτοκινηστικό ατύχημα… Ο Ηλίας θα χάσει τη μάχη με τον θάνατο, πριν φύγει θα βιώσει μια μεγάλη αναλαμπή, θα γνωρίσει την Δάφνη, βιώνοντας ένα συγκλονιστικό αποχαιρετισμό. Ο Ρούσος θα φύγει στο εξωτερικό και η Αμαλία θα μείνει πίσω, προσπαθώντας να στηρίξει την Μελίτα που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική….

Η παρέα θα μείνει ενωμένη για να αποδείξει πως η πραγματική φιλία υπάρχει…Η Εύα και ο Λευτέρης αποκτούν ένα κορίτσακι. Η Νόρα με τον Λούκα κάνουν και δέυτερη κόρη και ο Νικόλας με την Δάφνη μεγαλώνουν την οικογένεια τους, με ένα αγοράκι…. Τίποτα όμως  δεν θα μπορέσει πια να χωρίσει τον Στέφανο με την Εριέττα!

Διαβάστε ακόμη:

«Μυστικά της Εδέμ»: Πώς οδηγούνται στον θάνατο Χρήστος – Νταίζη;

Ποιος ηθοποιός θα κάνει guest στην τηλεταινία των «Μυστικών της Εδέμ»;

Τα τελευταία επεισόδια των «Μυστικών της Εδέμ»