Στηβ Ντούζος: «Στην φυλακή δεν ξέρεις τι να περιμένεις»

Τι είπε για την σχέση του με τον πατέρα του, Αντρέα Ντούζο;

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Πάνο Γιαννακόπουλο ο Στηβ Ντούζος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόντρα του με τον Νίκο Ορφανό, στον πατέρα του Αντρέα Ντούζο, ενώ μίλησε και για την περιπέτεια που πέρασε με τον νόμο, η οποία τον οδήγησε για ένα διάστημα στην φυλακή.

Ασχολείστε όμως με το «σινάφι», χρησιμοποιώντας σκληρούς πολλές φορές χαρακτηρισμούς. Στο facebook κάποια στιγμή αποκαλέσατε “ατάλαντη” τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό.

Είναι «ατάλαντος» και «Κατίνα». Ακόμα και τώρα. Τον έβρισα για τις βλακείες που λέει. Του τα έχω μαζεμένα. Δεν μου άρεσε αυτό που είπε για τους παλιούς ηθοποιούς. Όταν είδα ένα πρωί τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, που αγαπώ, να κλαίει από αυτά που είπε ο συγκεκριμένος κύριος… τα πήρα στο κρανίο. Τους παλιούς τους χρειαζόμαστε.

Υπήρξατε άπιστος;

Ποτέ. Εκεί θα ήμουν αχάριστος. Στο σπίτι μου είμαι Ανατολίτης. Πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να είναι υπό τον άντρα. Και ο άντρας όμως οφείλει να έχει κάποιες αρχές. Εγώ της προσφέρω προστασία, ασφάλεια, αγάπη και μονογαμία.

Έχετε χτυπήσει ποτέ γυναίκα;

Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα όχι.

Σας έχει χτυπήσει;

Ναι. Κάποτε έφαγα κλοτσιά στο επίμαχο σημείο που ήταν όλη δική μου.

Ήσασταν φιλαράκι με τον πατέρα σας Ανδρέα Ντούζο;

Είχαμε 22 χρόνια διαφορά. Δεν τον φώναζα «μπαμπά» αλλά «Ντούζο». Ήταν ροκ. Ήταν εκκεντρικοί οι γονείς μου για την εποχή τους. Με το «γέρο» μου δεν είχαμε μυστικά. Ο Ντούζος μου είπε: «Μη γίνεις ομοφυλόφιλος, πρεζάκι και ρουφιάνος». Αυτά τα κράτησα. Όλα τα υπόλοιπα έγιναν.

Κάποια στιγμή σας έμπλεξαν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Για ποιο λόγο;

Αθωώθηκα πανηγυρικά στο δικαστήριο. Παμψηφεί.

Δεν είναι κρίμα για έναν αθώο να μπαίνει φυλακή;

Μου έδωσαν 3 ευρώ και 80 λεπτά την ημέρα αποζημίωση!

Πώς είναι στη φυλακή;

Πολύ σκληρά. Αυτό είναι πραγματικά ακραίο. Τα είδα όλα. Εκεί μέσα είσαι συνέχεια στην πρίζα. Προσέχεις την πλάτη σου. Προσέχεις τα πάντα. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις.