Στη ζώνη του λυκόφωτος

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

16:50 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ – ΑΝΤ1

Η Αντιγόνη ανησυχεί καθώς αδυνατεί να βρει τον Μηνά στο τηλέφωνο. Ο Μηνάς παραμένει αναίσθητος στο τιμόνι, μετά από το τροχαίο του. Στο σπίτι φτάνει ο Κωστής που προσπαθεί να προσεγγίσει την Σοφία και υποψιάζεται ότι πίσω από την αλλαγή της στάσης της κρύβεται η Αντιγόνη. Οι δυο τους έρχονται σε έντονη σύγκρουση. Η Μαρίνα και η Ελπίδα πηγαίνουν για ψώνια. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο ο Νίκος πηγαίνει για ψώνια με την Ευγενία και συναντιέται με την Ελπίδα. Η Ναταλία αποφασίζει να αποκαλύψει στην Νάσια πώς έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη, ανατρέχοντας στα εφηβικά της χρόνια. Η Νάσια την ακούει γεμάτη συγκίνηση. Οι αναμνήσεις όμως αποδεικνύονται πολύ επώδυνες για την Ναταλία. Ο Νικήτας συναντάει την Κλαίρη στο τένις κλαμπ που τον φλερτάρει υπόγεια. Ο Νικήτας δέχεται μία κλίση από την Ναταλία. Η Κλαίρη υποψιάζεται ότι υπάρχει ήδη κάποια ερωμένη στη ζωή του Νικήτα και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 208: Η Ζωή έχει μάθει από τη Μαρία για την επίσκεψη της Χρύσας στη Θεσσαλονίκη και το λέει στη Βίκυ. Η Μαντώ μιλάει στον αναίσθητο Γιάννη και τον παρακαλεί σπαρακτικά να μείνει κοντά της. Η Χρύσα λέει στη Μαρία πως ήρθε για να ζητήσει συγγνώμη, ότι έχει μετανιώσει για όλα και πως… αυτή είναι η αιτία που βρίσκεται ο Σταύρος στη φυλακή. Ο 'Αρης βγάζει εισιτήριο για τη Θεσσαλονίκη, ενώ η Μαρία λέει στη Χρύσα πως είναι απαραίτητο να μιλήσει η ίδια στη Φαίη και να της εξηγήσει τι έγινε. Ο Σάκης επισκέπτεται τον Δημήτρη στην εταιρεία του και τον ρωτάει επίμονα πότε σκοπεύει να τον προσλάβει, δεν παίρνει όμως ξεκάθαρη απάντηση, καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί.

22:00 ΛΥΚΟΦΩΣ / TWILIGHT – STAR

Η νεαρή Ιζαμπέλα γνωρίζει μια μυστηριώδη οικογένεια και ερωτεύεται ένα από τα μέλη της, τον γοητευτικό Έντουαρντ. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη όμως την περιμένει: ο Έντουαρντ και η οικογένειά του είναι βρικόλακες, οι οποίοι έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Παραμένουν αθάνατοι, αλλά δεν πίνουν ανθρώπινο αίμα λόγω του ηθικού τους κώδικα ενώ μπορούν να κυκλοφορούν στον ήλιο. Η Ιζαμπέλα θα πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί του, ενώ ο Έντουαρντ θα πρέπει να παλέψει με τη δίψα του για αίμα και τα βαθιά, άγρια ένστικτά του.

23:30 THE KILLING – MEGA

10η ΗΜΕΡΑ ΕΡΕΥΝΑΣ
Η Σάρα και ο Γιαν έχουν ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο, αλλά η παρέμβαση του αφεντικού τους τους ξαφνιάζει. Οι προσπάθειες του Χάρτμαν να δημιουργήσει καινούριες συμμαχίες στο δημαρχείο, βρίσκουν μεγάλη αντίσταση. Στο μεταξύ, με τον Τάις να κρατείται, η Περνίλε βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση από όλες τις πλευρές και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάποιο κοντινό της πρόσωπο κάτι κρύβει…

Διαβάστε ακόμα:

Άνθρωποι και αριθμοί