Στέφανος Κορκολής: «Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι έπαθα καρκίνο»!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του δημοφιλούς δημιουργού...

Σε μια συνέντευξη με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Στέφανος Κορκολής μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα με τον καρκίνο που αντιμετώπισε.

Αρχικά, ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στο πρόβλημα των ματιών του: «Όλοι ξέρουν ότι ήμουν στραβός. Είχα μια απίστευτη μυωπία. Έχω κάνει απίστευτες γκάφες με αυτό που είναι πολύ κωμικές. Έκανα την εγχείρηση στα μάτια στην Ελλάδα με εξαιρετικό γιατρό». 

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κορκολής προχώρηση στην αποκάλυψη…

«Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι έπαθα καρκίνο! Το λέω έτσι απλά, γιατί ήταν σοκαριστικό τις πρώτες 2-3 μέρες που το έμαθα γιατί ήταν ένας καρκίνος που βγαίνει σε πιο μεγάλες ηλικίες, είναι ένα είδος καρκίνου 100% ιάσιμος, έκανα τις θεραπείες μου -ολίγο επώδυνες- αλλά το κυριότερο είναι ότι έκοψα το τσιγάρο γιατί το τσιγάρο μου δημιούργησε τον καρκίνο που είχα».

«Όταν το έμαθα μου πέρασαν πάρα πολύ άσχημες σκέψεις. Αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι λίγο του εαυτού σου. Επικεντρώθηκα πάρα πολύ στην οικογένειά μου, γιατί το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν ο πατέρας μου και η μάνα μου. Τις πρώτες δύο μέρες έκλαψα, έκανα και εμετούς από τη σύσπαση των νεύρων, είναι σοκ»!  

Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Τα συγκινητικά λόγια του Ρέμου για τον Κορκολή

Το πακέτο του Στέφανου Κορκολή από τις συμμαθήτριές του