Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας

Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία 20 ημερών που προβλέπεται για τους απόδημους Έλληνες.

Την πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα πέρασε στις 16:00 σήμερα, Παρασκευή 15/3, ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βιώνει πλέον τις πρώτες του στιγμές ως φαντάρος, αφού θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία – έτσι όπως ορίζεται για τους απόδημους Έλληνες – για 20 ημέρες, εξαγοράζοντας τους υπόλοιπους μήνες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο στρατόπεδο συνοδευόμενος από τον πατέρα του και, αφού τον αποχαιρέτησε, πήρε τη βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. Όπως ανέφερε αμέσως μετά και ο πατέρας του στις κάμερες των δημοσιογράφων που περίμεναν απ’ έξω, είναι το ίδιο στρατόπεδο στο οποίο παρουσιάστηκε και εκείνος πριν χρόνια στο σώμα του Πυροβολικού.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί εδώ υπηρέτησα κι εγώ», τόνισε ο κύριος Θεόδωρος Κασσελάκης.

Λίγο νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης και το επιτελείο του έκαναν μία βόλτα στην πόλη της Θήβας, όπου συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες. Λίγο πριν περάσει την πύλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε περήφανος που θα υπηρετήσει στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό αποφάσισε να περάσει μέσα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.