Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είχα αντιληφθεί ποτέ πως η Ζήνα Κουτσελίνη ήθελε να βγει μπροστά από τις κάμερες»

«Πιστεύω πως το εγχείρημα της...»

Τη Δευτέρα επιστρέφει στο πλατό η ομάδα του «Happy Day» και λίγο πριν βγουν στον τηλεοπτικό αέρα η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα.

«Χαίρομαι που θα βρισκόμαστε για τρίτη χρονιά στον αέρα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την εκπομπή και όταν με βλέπει έρχεται και μου μιλάει με τα πιο ζεστά λόγια».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να βγαίνει 10:00 με 13:00 απέναντι από τα πρωινά προγράμματα του ΑΝΤ1 και του MEGA η Σταματίνα είναι σαφής:
«Δεν μου έγινε ποτέ τέτοιου είδους πρόταση από το κανάλι»

Εκτός από την πρωινή εκπομπή, θα ήθελε να κάνει και κάτι άλλο στον Alpha, όπως, για παράδειγμα, ένα εβδομαδιαίο νυχτερινό show;
«Αυτή τη στιγμή το Happy Day έχει πολλές απαιτήσεις. Όσο έχω την εκπομπή θέλω να δώσω όλη μου την ψυχή εκεί. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου, όμως, θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό, ειδικά όταν ο κύκλος του Haoppy Day ολοκληρωθεί.»

Με ποιους πιστεύει σε αυτή την περίπτωση πως θα ήταν αχτύπητο δίδυμο;
«Αν έκανα ένα πολιτικό talk show, θα μου άρεσε να το κάνω με τον Δήμο Βερύκιο. Αν έκαναν κάτι περισσότερο ψυχαγωγικό, θα ήθελα να ήμασταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τον εκτιμώ πολύ για όλα αυτά που έχει κάνει. Φέτος έτυχε να συνταξιδέψουμε, κάναμε λίγο παρέα και τον εκτίμησα ακόμη περισσότερο. Επίσης, θεωρώ εξαιρετικά ταλαντούχο τον Χρήστο Φερεντίνο».

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η επιστροφή στην τηλεόραση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία για πρώτη φορά αφήνει το control και αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης μιας ολοκαίνουριας εκπομπής στο STAR.
«Η Ζήνα ήταν ο άνθρωπος που με έφερε στον Alpha. Πιστεύω πως το εγχείρημα της έχει τεράστιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία! Δεν είχα αντιληφθεί ποτέ πως ήθελε να βγει μπροστά από τις κάμερες. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση και την πήρα για να τη συγχαρώ, της έκανα πλάκα. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο καινούριος της ρόλος δεν ήταν κάτι που ήθελε ευθύς εξαρχής, αλλά το επιθύμησε στην πορεία. Θυμάμαι πως, όταν δουλεύαμε στο Alter και είχε τα γενέθλια της, της στέλναμε μια κάμερα στο control και σχεδόν αισθανόταν άβολα»