Στα ίσα η τηλεθέαση για Σεφερλή και Λιάγκα – Σκορδά

Ισοφάρισαν οι δύο αντίπαλες εκπομπές! Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις!

Κι εκεί που τις τελευταίες μέρες η διαφορά τηλεθέασης μεταξύ Mega με Μία και Πρωινό έδειχνε να σταθεροποιείται υπέρ της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή, το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν για πρώτη φορά να ισοφαρίσουν και μάλιστα να προπορευτούν οριακά κατά 0,1% στο γενικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, το Πρωινό σημείωσε χθες τηλεθέαση 27,5%, ενώ το Mega με Μία έφτασε μέχρι το 27,4%. Μάλιστα, σε τέταρτο, η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατάφερε να σκαρφαλώσει στο 32,1. Η υψηλότερη επίδοση για το Mega έφτασε στο 31,6%.

Στο δυναμικό κοινό, ο Μάρκος Σεφερλής κράτησε την πρωτιά με αισθητά μειωμένη όμως τη διαφορά του από τους Λιάγκα – Σκορδά. Οι τηλεθεατές ηλικίας 15-44 προτίμησαν Mega σε ποσοστό 30,2% με τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 26%. Η εκπομπή του Μάρκου κατάφερε να αγγίξει και το 37,1% μεταξύ 11:30 – 12:00.

Κάθε μέρα και ένας νέος αγώνας για την υψηλότερη κορυφή φαίνεται πως θα περιμένει τον φετινό χειμώνα τις ομάδες των δύο καναλιών. Δύο καλοδουλεμένα και διαφορετικά προγράμματα που δικδικούν το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. Ποιος θα το κερδίσει άραγε στο τέλος;

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων