…Σαββατογεννημένο το Greek Idol Νο2

Διαβάστε: Πότε και τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του talent show

Ο Κώστας Καπετανίδης, η Έλλη Κοκκίνου και ο Πέτρος Κωστόπουλος απαρτίζουν την τριάδα που θα αξιολογήσει, θα συμβουλεύσει και θα ενθαρρύνει τους 15 επίδοξους τραγουδιστές. Νέους με ταλέντο και πάθος για μουσική, έτοιμους να δείξουν τι αξίζουν, και αποφασισμένους να κατακτήσουν την κορυφή.

Από αυτό το Σάββατο και για πέντε ακόμα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τι συνέβη στις οντισιόν, μια διαδικασία μέσα από την οποία μεταξύ των χιλιάδων που υπέβαλαν συμμετοχή από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου, επελέγησαν οι καλύτεροι.


Θα δούμε επίσης, την αναζήτηση της επιτροπής για άτομα με ιδιαίτερη φωνή, έντονη προσωπικότητα και καθηλωτική σκηνική παρουσία. Θα γνωρίσουμε τους υποψηφίους, θα μοιραστούμε την αγωνία και την έντασή τους, καθώς διεκδικούν μια θέση στην τελική εκατοντάδα.

Έπειτα, και για δύο επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την διαδικασία επιλογής της τελικής δεκαπεντάδας μεταξύ του Top-100 των υποψηφίων. Μέσα από τρεις ημέρες γεμάτες με δοκιμασίες και πρόβες, μόνο 15 θα επιβιώσουν στη μάχη για μια θέση στα live shows του Greek Idol. Ποιοι θα τα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι εκεί, προκειμένου να τεθούν στην κρίση του κοινού;

Δείτε το βίντεο: