Ρ. Δούρου στο ΣΚΑΪ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθώ από βουλευτής

Την ίδρυση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη κλήθηκε να σχολιάσει η Ρένα Δούρου στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλείται από το “Ποτάμι”.

 Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε ότι «η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλούνται από μια προσπάθεια δυο εικοσιτετραώρων», ενώ χαρακτήρισε «νευρική» την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την εμφάνιση του νέου κόμματος. Ωστόσο, η κα Δούρου δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το «Ποτάμι» θα πρέπει να επιλέξει σε ποια πλευρά είναι.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την υποψηφιότητά της, σχολίασε για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η δική μας άνοδος δεν είναι ψήφος οργής και αγανάκτησης. Έχει να κάνει με τη συνέπεια και τη σταθερότητα», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησής της από βουλευτής. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα και θέλω να τονίσω ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε στα παράθυρα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη Γ. Μανιάτη στο ΣΚΑΪ για υδρογονάνθρακες: Τα χρήματα έχουν αρχίσει να εισρέουν – Περιμένουμε τα γεωτρύπανα για Πατραϊκό, Ιωάννινα, Κατάκολο