Πρωτοφανές! Ο ΣΚΑΪ θα κάνει εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές σε άλλο κανάλι λόγω Survivor!

ΣΚΑΙ

Δεν έχει προηγούμενο! Το σημαντικότερο γεγονός της Ευρώπης ο ΣΚΑΪ το μετακομίζει στο Action 24, για να μην αναβάλλει ούτε για μία μέρα το Survivor!

Η φρενίτιδα του Survivor εκτοπίζει την ενημέρωση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το βράδυ των γαλλικών εκλογών. Ο Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» το μεσημέρι της Πέμπτης πως ο τηλεοπτικός σταθμός θα προβάλει το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου και πως η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις εκλογές θα προβληθεί από άλλο τηλεοπτικό σταθμό! Αυτό είναι κάτι πρωτοφανές για τα τηλεοπτικά δεδομένα που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο ΣΚΑΪ περνά ολοκληρωτικά σε μια νέα εποχή, όπου η ενημέρωση δεν χωρά στη συχνότητά του.

[dfp_ads id=236982]

«Κι εδώ λοιπόν τώρα θέλω να σας πω και μια είδηση. Το βράδυ των εκλογών ενώ θα παίζει ο ΣΚΑΪ το Survivor. Ο ΣΚΑΪ θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24  με τον οποίο θα συνεργαστούμε, που θα πάρει αυτό το προϊόν από το Skai.gr.

Που σημαίνει ότι ο τηλεθεατής του ΣΚΑΪ που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, του δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του ΣΚΑΪ» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Μαλέλης ως συνέχεια τοποθέτησης του στην οποία υποστήριζε ότι ο σταθμός παραμένει ενημερωτικός.