Πρωταγωνιστής του «Two and the half men» δηλώνει : «Μην βλέπετε την σειρά είναι βρώμικη» !

"Δεν επιθυμώ να συνεισφέρω στα πλάνα του εχθρού. Δεν γίνεται να είσαι θεοσεβούμενος και να συμμετέχεις σε μια τέτοια σειρά"

 Σε περιπέτειες μπαίνει για ακόμα μία φορά η σειρά , Two and the half men ή αν προτιμάτε ελληνιστί Δύο και κάτι άνδρες. Και αυτό γιατί; Γιατί ο νεαρός πρωταγωνιστής Ανγκους Τζόουνς, που παίζει τον γιο του Αλαν Χάρπερ και θεωρείται ως ο πιο καλοπληρωμένος έφηβος της αμερικανικής τηλεόρασης, προέβη σε δηλώσεις άκρως δυσφημιστικές για τη σειρά που παίζει και κάλεσε το κοινό να μην τη βλέπει γιατί είναι «βρώμικη» και δεν συνάδει με όσα διδάσκει η Βίβλος.
Ο 19χρονος ηθοποιός που για εννέα χρόνια βρίσκεται στη σειρά, ανακάλυψε πρόσφατα τη θρησκεία μελετώντας τη Βίβλο και με βίντεο που ανέβασε στο YouTube δηλώνει πως τα θρησκευτικά του πιστεύω έρχονται σε αντίθεση με τη σειρά που παίζει, η οποία «γεμίζει με βρωμιές τα μυαλά των ανθρώπων» και δεν θέλει πλέον να συμμετάσχει σ' αυτήν.

«Δεν επιθυμώ να συνεισφέρω στα πλάνα του εχθρού. Δεν γίνεται να είσαι θεοσεβούμενος και να συμμετέχεις σε μια τέτοια σειρά», είπε μεταξύ άλλων.

Το κανάλι αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις αλλά φαίνεται πως νέοι μπελάδες έρχονται για τη σειρά, έπειτα από την αποχώρηση του Τσάρλι Σιν πέρυσι που είχε κάνει επίσης προσβλητικά σχόλια για τον δημιουργό της σειράς και αντικαταστάθηκε από τον Αστον Κούτσερ.

Νάνσυ Νικολαΐδου