Η πρώην σύντροφος του “Δράκου” σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση τους!

«Όταν προσπάθησα να χωρίσω μαζί του, εκείνος…».

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η πρώην σύντροφος του “Δράκου” του Αμαρουσίου, που συνελήφθη πριν μερικές ημέρες. Η νεαρή Ρουμάνα έλυσε τη σιωπή της και περιέγραψε τη σχέση της με τον 30χρονο.

«Σε ένα μπαρ τον γνώρισα. Βγήκαμε, ήπιαμε έναν καφέ και σιγά σιγά γνωριστήκαμε. Άρχισε να μου κάνει δώρα για τα Χριστούγεννα, 1.000 ευρώ και του είπα δεν θέλω τόσα χρήματα, γιατί μου τα δίνεις; Αν θες να μου αγοράσεις κάτι, εντάξει. “όχι, όχι” μου λέει, “γιατί ξέρω ότι θες να πας στη χώρα σου να κάνεις γιορτές με τους δικούς σου. Θέλω να σου κάνω αυτό το δώρο και τελικά το δέχτηκα το δώρο. Αφού πήγα στη Ρουμανία και γύρισα, συναντηθήκαμε και πάλι για καφέ και σιγά σιγά μου είπε ότι με αγαπάει. Συναντιόμασταν σε ξενοδοχείο μερικές φορές, πήγαμε για φαγητό. Είχα κάποια προβλήματα στη Ρουμανία και του τα είπα, αφού και αυτός μου μιλούσε για τη ζωή του.

Ήθελε να με βοηθήσει και μου έδωσε χρήματα. Ήρθε με διάφορους φακέλους και μου είπε ‘αυτά είναι για ό,τι χρειαστείς’. Ένα καλό παιδί, με καλή συμπεριφορά απέναντί μου. Ποτέ δεν είπε κάτι κακό. Είχαμε σεξουαλική σχέση αλλά του είχα πει ότι δεν μπορώ να τον αγαπήσω γιατί κάθε φορά που συναντιόμασταν, μου έλεγε πως με αγαπάει. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι είναι ο “δράκος”. Όταν προσπάθησα να χωρίσω 2-3 φορές μαζί του, έκλαιγε και τον λυπήθηκα. Ποτέ δεν τον φοβήθηκα γιατί δεν ήταν επικίνδυνος. Γι’ αυτό σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, γιατί δεν το πιστεύω. Δεν φταίω εγώ για ό,τι έχει γίνει. Ίσως έχει ο ίδιος ψυχολογικά προβλήματα».