«Πρώην μου πήγε με άντρα όταν χωρίσαμε»

«Ακόμα και με τον Γκλέτσο που τον είχαμε ως πρότυπο της αντρίλας και της βαρβατίλας...»

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Στάθη Πουρουτίδη δίνει η Ελένη Χατζίδου και μεταξύ άλλων αναφέρεται σε προηγούμενες σχέσεις, αλλά και αναπάντεχες στιγμές που έχει ζήσει…

Έχει υπάρξει στο παρελθόν σύντροφος σου που να ήταν βίαιος απέναντι σου;
Βίαιος όχι, αλλά έχω πέσει σε άρρωστο μυαλό. Έχει τύχει να χωρίσω μαζί του και να βρω τους αναλυτικούς λογαριασμούς του κινητού μου, που τους έσκιζα για να τους πετάξω στα σκουπίδια, κολλημένους με σελοτέιπ για να δει με ποιον μιλούσα στο τηλέφωνο.

Ισχύει ότι κάποιος αγαπημένος σου, αφού χωρίσατε, πήγε με άντρα;
Ναι και είχα φρικάρει! Μάλιστα τότε που συνέβη ήμασταν ακόμα πιο πουριτανοί στο μυαλό. Δηλαδή ακόμα και με τον Γκλέτσο που τον είχαμε ως πρότυπο της αντρίλας και της βαρβατίλας, είπαμε «μπράβο μαγκιά του» που παραδέχτηκε ότι πήγε με άντρα.

Ισχύει ότι σου έχει κάνει ερωτική εξομολόγηση γυναίκα;
Ναι. Κάναμε παρέα και μου εξέφρασε τα συναισθήματα της πολύ γλυκά και πολύ όμορφα. Το πιο συγκλονιστικό, όμως, μου συνέβη όταν δούλευα σε ένα μαγαζί και μου την έπεσε πολύ άσχημα. Ήταν τραυματική εμπειρία, δεν ήταν απλό. Είχε πιει και όπως πήγαινα στην τουαλέτα ήρθε και με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο και πήγε να με φιλήσει. Σοκαρίστηκα, την έσπρωξα και έφυγα. Έπαθα σοκ! Τρομοκρατήθηκα.